Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a szex egy párkapcsolatban? Nektek fontos? Elhanyagolható?
Kell a szex ahhoz, hogy valakivel együtt tudj lenni? Vagy szex nélkül lenne fontosabb, hogy kialakuljon a szerelem? Nem lehet, hogy a szex nélkül nem is lenne meg ugyan az a kötődés?
Bocsánat a sok kérdésért, csak érdekelnek ezek a dolgok, hogy mennyi szerepe is van a szexnek egy komoly kapcsolatban.
Az attól függ mennyire tetszik külsőre akivel vagyok
Ha nagyon is - kötelező
Ha csak igen - akkor ritkábban de okés.
Ha olyan so-so - akkor már nem annyira, max ha nagyon kedvem van rá vagyis heti 1 vagy még ritkább
Ha nem annyira - havi 1 az alól is kiújni
Ha ronda - köh izé impotens vagyok
Ha kifejezetten ronda, gusztustalan - én magam veszek neki egy néger szeretőt. Én meg megyek a nagyon is-hoz.
Elsőre viszont csak a nagyon is és az igen lehetségesek.
Pont ma beszélgettem egy barátommal erről a témáról. Szerintem egy "felnőtt párkapcsolatban", tehát ahol a felek már kellően érettek, akkor nagyon fontos. Az örömszerzés, egymás testének élvezete. Egyrészt a szex erről szól, másrészt pedig a bizalomról, a teljes megnyílásról, amikor csak a partneredre figyelsz.
Szerintem :)
22F
2es vagyok.
Én undorító jelzőt emberre nem használok. A másik dolog, hogy a kérdés egy komoly kapcsolatra vonatkozik, ahol nem.hinném hogy a pár valamelyik tagja rondának vagy éppen undorítónak tartaná a másikat.
Párkapcsolatról van szó, amiben nincsenek undorító felek, sztem.
Igen fontos a szex, annak hiánya egyenes út a szakításhoz. Ha a szerelem is megvan viszonylag nagyobb szexhiány is áthidalható, de teljes hiánya miatt bizony feloszlik a nagy rózsaszín köd.
Sajnos tudom...
Hát azért vannak ilyen extrém ronda emberek, rájuk mit mondanál?
Gondolok az ilyen középkorú, banya-nőkre, szocreál hajjal, kilógó orrszőrrel, tripla tokával, kiálló pofacsonttal, mindeféle színelváltozással, kapa fogakkal ("jön a szántás"), vastag vénbanyás szemüvegben...
Férfiaknál a +100 feletti ártányokra vagy 60 kg alatti csontikra, hosszú karvaly orr, kapafogak, NERD szemüveg, púp, cigó hajviselet stb.
Ez olyan furi. Az embri faj ilyen primitív lenne?
Sok helyen nincs gyerek, az csak egy opció.
Igazából az a jó kérdés, hogy a csók mint dolog kiiktatható-e, extrém nyálfóbiásként eléggé nehéz rávenni magam... Majd kérdezek külön, hogy el-e lehet sunnyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!