Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít a szex egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a szex egy párkapcsolatban? Nektek fontos? Elhanyagolható?

Figyelt kérdés

Kell a szex ahhoz, hogy valakivel együtt tudj lenni? Vagy szex nélkül lenne fontosabb, hogy kialakuljon a szerelem? Nem lehet, hogy a szex nélkül nem is lenne meg ugyan az a kötődés?

Bocsánat a sok kérdésért, csak érdekelnek ezek a dolgok, hogy mennyi szerepe is van a szexnek egy komoly kapcsolatban.

2015. szept. 29. 15:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én el tudom képzelni, hogy az alacsony szexuális igényű emberek jól kijönnek egymással, de ez a lényeg: EGYMÁSSAL. Én sajnos olyan kapcsolatban éltem, ahol eltérőek voltak az igényeink, nekem nőként volt sokkal magasabb, és ebben a formában nagyon árt az önértékelésnek, a nőiességnek, plusz az az érzés, hogy a párom nem veszi figyelembe az én igényeimet, hanem azt várja, hogy én alkalmazkodjam egyoldalúan az ő igényeihez... szörnyű volt. Több évnyi pszichoterápiával nyertem vissza az önbecsülésem utána!

Most úgy vagyok vele, ahogy a 11. válaszadó írta... szükségem van az intimitásra, az egyesülés érzésére a szerelmemmel. Szerencsére a mostani párommal azonosak az igényeink, és élmény megtapasztalni, hogy így is lehet! A kapcsolatunk sokkal teljesebb, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb, mint amikor szexmentes kapcsolatban éltem. Nekem személy szerint NAGYON fontos a minőségi együttlét. És hát igen, a mennyiség is, na... fehérmájú vagyok, naponta többször kívánom meg a párom, ez van. De csak őt!

És nekem a szerelem kialakulásához is kellett az intimitás, a szex, de lehet, hogy csak a korábbi - nagyon - negatív élményeim miatt. Addig nem mertem elszerelmesedni, amíg nem tapasztaltam meg, hogy jók vagyunk együtt az ágyban.

2015. szept. 29. 17:31
 22/26 anonim ***** válasza:

17.

Tudom. Tisztában vagyok vele, hogy sokan csak hiszik a párjukról, hogy hűséges. De ettől én még tudom is..nem csak hiszem. :)

Egyébként mi is szexelünk, csak ritkán. Sokan ebben is csak a végleteket ismerik. Vagy naponta, vagy soha? Ehh... Pedig az élet, a világ.. nem csak fekete és fehér.... ;)

2015. szept. 29. 19:23
 23/26 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az EGYIK alapja egy párkapcsolatnak. A szex a vízválasztó a többi emberi kapcsolat, és a párkapcsolat között. Nekünk nagyon fontos, mivel szeretjük és kívánjuk egymást. Nyilván, ha betegség miatt nem lenne szex, nem mennénk szét, de ha csak kényelmes az ember, vagy lusta törődni a párjával, az egész más tészta...
2015. szept. 29. 19:23
 24/26 anonim ***** válasza:
58%
Szex nélkül még csak vonzalom és megismerési vágy van, de nem igazi szerelem. A szerelem a testi egyesülés után teljesedik ki.
2015. szept. 29. 23:07
 25/26 anonim ***** válasza:
Bizony fogsz még koppanni, hacsak nem olyan párod van, mint az enyém, bár kéthetente max 2x azért beizzítja a lompost... Az én önbecsülés sehol, folyamat a gép előtt eszek (most is).
2015. okt. 5. 13:35
 26/26 anonim ***** válasza:

Kedves 17!

Én örülnék a legjobban, ha TÉNYLEG lenne ilyen pár mint TI, anélkül, hogy lenne valami turpisság a háttérben.

Sajnos túl sok mindent láttam, és tapasztaltam már ahhoz, hogy ne higgyek a mesékben. Te pedig túl fiatal vagy még az ébredéshez.

Szóval én teljes szívemből kívánom, hogy neked legyen igazad!!!

2015. okt. 5. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!