Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a szex egy párkapcsolatban? Nektek fontos? Elhanyagolható?
Kell a szex ahhoz, hogy valakivel együtt tudj lenni? Vagy szex nélkül lenne fontosabb, hogy kialakuljon a szerelem? Nem lehet, hogy a szex nélkül nem is lenne meg ugyan az a kötődés?
Bocsánat a sok kérdésért, csak érdekelnek ezek a dolgok, hogy mennyi szerepe is van a szexnek egy komoly kapcsolatban.
Én el tudom képzelni, hogy az alacsony szexuális igényű emberek jól kijönnek egymással, de ez a lényeg: EGYMÁSSAL. Én sajnos olyan kapcsolatban éltem, ahol eltérőek voltak az igényeink, nekem nőként volt sokkal magasabb, és ebben a formában nagyon árt az önértékelésnek, a nőiességnek, plusz az az érzés, hogy a párom nem veszi figyelembe az én igényeimet, hanem azt várja, hogy én alkalmazkodjam egyoldalúan az ő igényeihez... szörnyű volt. Több évnyi pszichoterápiával nyertem vissza az önbecsülésem utána!
Most úgy vagyok vele, ahogy a 11. válaszadó írta... szükségem van az intimitásra, az egyesülés érzésére a szerelmemmel. Szerencsére a mostani párommal azonosak az igényeink, és élmény megtapasztalni, hogy így is lehet! A kapcsolatunk sokkal teljesebb, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb, mint amikor szexmentes kapcsolatban éltem. Nekem személy szerint NAGYON fontos a minőségi együttlét. És hát igen, a mennyiség is, na... fehérmájú vagyok, naponta többször kívánom meg a párom, ez van. De csak őt!
És nekem a szerelem kialakulásához is kellett az intimitás, a szex, de lehet, hogy csak a korábbi - nagyon - negatív élményeim miatt. Addig nem mertem elszerelmesedni, amíg nem tapasztaltam meg, hogy jók vagyunk együtt az ágyban.
17.
Tudom. Tisztában vagyok vele, hogy sokan csak hiszik a párjukról, hogy hűséges. De ettől én még tudom is..nem csak hiszem. :)
Egyébként mi is szexelünk, csak ritkán. Sokan ebben is csak a végleteket ismerik. Vagy naponta, vagy soha? Ehh... Pedig az élet, a világ.. nem csak fekete és fehér.... ;)
Kedves 17!
Én örülnék a legjobban, ha TÉNYLEG lenne ilyen pár mint TI, anélkül, hogy lenne valami turpisság a háttérben.
Sajnos túl sok mindent láttam, és tapasztaltam már ahhoz, hogy ne higgyek a mesékben. Te pedig túl fiatal vagy még az ébredéshez.
Szóval én teljes szívemből kívánom, hogy neked legyen igazad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!