Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a szex egy párkapcsolatban? Nektek fontos? Elhanyagolható?
Kell a szex ahhoz, hogy valakivel együtt tudj lenni? Vagy szex nélkül lenne fontosabb, hogy kialakuljon a szerelem? Nem lehet, hogy a szex nélkül nem is lenne meg ugyan az a kötődés?
Bocsánat a sok kérdésért, csak érdekelnek ezek a dolgok, hogy mennyi szerepe is van a szexnek egy komoly kapcsolatban.
# 10/11 Időpont ma 15:47 - Én ezt két esetben tudnám magamra vonatkoztatva elképzelni:
- távkapcsolatban
- idős korban (60 fölött...)
Nem vagyok szexmániás, és megvagyok szex nélkül akár évekig is, ha nincs párkapcsolatom, de egy párkapcsolathoz nálam hozzátartozik.
Ideális sorrend:
1. szerelem kialakulása
2.szex
Azután egyik sincs a másik nélkül. Fonros, mivel az ember biológiája is be van programozva a szaporodásra. Ez olyan ösztön, ami az aszexuálisokon kívül mindenkinél működik és igény.
10-es sajnos egyszer csúnyán fel fog ébredni.
Nem ő az egyetlen a férje életében.
Szerintem.
10 és 14-es vagyok.
15-ös!
Ez aranyos. :) Mondanám, hogy szólok a férjemnek, ő is reagáljon...de úgysem hinnétek el, hogy valóban ő ír, így inkább hagyom. A férjemért tűzbe tenném a kezem. Bármikor. De látjátok? Ez a különbség köztetek, a ti kapcsolataitok és a mienk közt...... El sem tudjátok képzelni, hogy tényleg van aki így él...akinek nem a szex a lényeg, aki hűséges.. Szomorú, hogy ilyen világban élünk........
Láttunk már hasonlót mikor feleség pont így volt az önjelölt kaszanova férje meg időnként azért félrehordta a tejet...
De a csávó i sállította, hogy ez milyen jó kapcsolat...
Számomra szex nélkül nem is párkapcsolat a párkapcsolat. Szex nélkül lehetünk jó barátok, lakótársak, akármi, de azt a szintű intimitást, amit a szex hoz (és persze, lehet romantikus, gyertyafényes habfürdőt meg rózsás romantikázást összehozni, de azért az nem olyan), azt nem igazán lehet, vagy legalábbis én nem igazán tudom megélni szex nélkül. És amúgy is, a szex jó dolog, ha a párommal vagyok, ugyan, miért vonjam meg magamtól? Mindkettőnk jól jár, élettanilag is tök egészséges.
Szóval, nekem szex a párkapcsolatban nagyon fontos, egyáltalán nem elhanyagolható. Ahhoz, hogy párként funkcionáljunk, elengedhetetlen. Én még sosem lettem igazán szerelmes szex nélkül, bár tény, szexeltem már úgy is, hogy nem lettem szerelmes, szóval ez nem feltétlenül függ össze.
Próbáltam a kérdéseidet megválaszolni, remélem hasznosítani tudod a hozzászólásom :)
A párkapcsolatban nagyon fontos a szex, a szexualitás, az összetartozás egyik kifejezése. Szex nélkül egy párkapcsolat nem teljese értékű. A szex bármely formáját értem ezen legyen ez, orális, anális, hüvelyi közösülés.
El sem tudom képzelni hogy a barátommal ne legyen szex közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!