Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire fontos nektek a lezárás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos nektek a lezárás?

Figyelt kérdés
Nők és férfiak véleményére egyaránt kíváncsi vagyok.

2022. febr. 6. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fontos, hogy utána ne reménykedjek és bár fáj, de el tudjam engedni.
2022. febr. 6. 16:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az egyes véleménye mindent elmond, ehhez annyit tudnék hozzátenni, hogy ez ugyanúgy érvényes mondjuk egy be nem teljesült kapcsolat esetén is. Ahhoz, hogy nyugodtan el tudd engedni, tényleg meg kell győzödj arról, hogy tényleg nem ment volna.

Pl sokan vannak úgy, hogy beszélgettek sok időn keresztül de nem lett semmi belőle. Addig elengedni se tudod nyugodtan, mert valahol ki lehetett volna hozni belőle a maxot.

2022. febr. 6. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

" mert valahol ki lehetett volna hozni belőle a maxot."

Tudomásul kell venni azt, hogy ha a másik nem akarja, akkor tök mindegy mit lehetett volna belőle kihozni.

2022. febr. 6. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok.

Nyáron ismerkedtem valakivel és nagyon szerettem volna ha összejön, de nem mertem lépni és nagyobb erőfeszítést mutatni, mert féltem, hogy nem lesz belőle komolyabb a régi csalódások miatt.

Ez az én példám, nem mindig egy indok áll emögött, ezért is írtam le :)

2022. febr. 6. 17:21
 5/10 A kérdező kommentje:
4-es, fiú vagy vagy lány? Ennyire meghatározzák a jelenlegi ismerkedésedet a korábbi csalódások?
2022. febr. 6. 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok

Igen, nagyon féltem eddig.

2022. febr. 6. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fontos lett volna, de nem kaptam meg és már nem is fogom.
2022. febr. 6. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fontos. Tökéletesen igaza van a #1 és #2-nek.

Nagyon fontos, hogy minden kérdésre meglegyen a válasz, fontos, hogy ne maradjanak olyan gondolatok. hogy "mi lett volna", ne maradjanak kétségek az emberben, hogy biztos mindent jól értelmezett-e...

2022. febr. 6. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Fontos lenne, ha a másik nem lenne olyan gyáva hogy nem mondja ki.
2022. febr. 7. 00:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen nagyon fontos. És amíg nem tudom, hogy mi az oka egy szakításnak vagy egy visszautasításnak, nem tudok túllépni.

Egy srác szívesen lefeküdt velem bármikor, de járni nem akart, én igen, egy év után sikerült kinyögnie, hogy miért nem adott többre esélyt.

Másik sráccal már majdnem jártunk, majd mondta, hogy mégse akar, mert rosszkor ismerkedtünk meg, meg ilyenek. Akkor úgy voltam vele, hogy akkor még kell neki idő, de úgyis együtt leszünk, akár évek múlva is. Na, egy hónap múlva látom, hogy barátnője van, mint kiderült, több vasat tartott a tűzben :D rögtön sikerült is lezárni és tovább lépni.

2022. febr. 11. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!