Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után fenntartható a baráti kapcsolat?
Figyelt kérdés
Ma szakítottunk a barátommal. Azt ígérte barátok maradunk, és továbbra is találkozhatunk. Van akinek bevált ez a megoldás? Jobb lenne végleg megszakítani minden kapcsolatot?2021. okt. 28. 20:03
1/10 anonim válasza:
Ha nem fáj hogy mással látod , csak akkor
2/10 anonim válasza:
Érzelmi intelligencia szükséges egy szakítás utáni barátság fenntartásához. Ha megvan, akkor sima ügy. Bár legtöbb esetben nem működik.
3/10 anonim válasza:
Cseszheted az EQ-t ha fàj màssal làtni , ezt sajnos nem lehet kiirtani - Csernus is ezért nyúlt a cucchoz
4/10 anonim válasza:
Régen történt ugyan, több évvel ezelőtt, de voltam már így én is. Nálunk nem működött, de az én hibámból. A történet lényege, hogy a barátom szakított velem, de mivel nem akart fájdalmat okozni, ő volt az is, aki egy éjszakán át próbált vigasztalni. Utána sokáig próbált barátként mellettem maradni, tényleg kereste is a társaságomat, de tudtam, hogy idővel továbblép majd. Rémesen nehéz időszak volt, mert nem akartam elveszíteni, és végig abban reménykedtem, hogy meggondolja magát. Azzal, hogy továbbra is keresett, csak megnehezítette számomra a tényleges lezárást. Mert amit fejben eldönt az ember, azt a szív nem feltétlenül érzi ugyanúgy. Miközben reménykedtem a folytatásban, végig rettegtem, hogy mi lesz anikor továbblép. Pár hét után derült ki, hogy tulajdonképpen már a szakításunk előtt továbblépett. Nem sok minden tud ennyire fájni. Akkor kértem, hogy többet inkább ne keressen, hogy én is le tudjam zárni.
5/10 anonim válasza:
Nekünk ez bevált, na de nem rögtön. Egyetem alatt együtt voltunk kb 5 évig, aztán szakítottunk, mert nem egyfelé néztünk, nem összeegyeztethető célokat fogalmaztunk meg a jövőre nézve. Sakítás után kb másfél évvel beszéltünk először, aztán mostanában havonta váltunk pár mondatot, ha abban a városban járok találkozunk egy kávéra. 5 éve szakítottunk.
6/10 anonim válasza:
Sok idő. De az is ritka.
De ha friss akkor nem szabad, mert mindig ott lesz előtted nem fogsz szabadulni tőle és nem fogsz mást megismerni
7/10 anonim válasza:
Parommal 4 ev utan szetmentunk elkezdett vonzodni egy masik lanyhoz . Majd en is uj utakra eveztem. Igy mind a kettonk eletebe voltak kalandok, majd ujra talalkoztunk majd ujra nyaraltunk majd ujra lett minden. Feleves szunet utan ujra kimondtuk azt hogy egyutt. Ma mar 6 es egyutt let utan csaladot tervezunk hazassagot
8/10 anonim válasza:
Baratsagbol gyakran lesz szerelem. De szerelembol baratsag nagyon ritkan. Elobb utobb ugyis le morzsolodtok egymasrol. Foleg ha mindenkinek lesz mas parja idovel. Nekem is volt mar ilyen hogy randiztam valakivel de nem jottunk ossze. De megegyeztunk hogy baratok azert lehetunk meg beszelhetunk ezek utan is. Egy ideig ment de aztan egyre ritkabban. Vegul mar nem is kerestuk egymast. En sem lattam ertelmet irkalni neki hogy Szia mizu veled?! Stb. Mar tobb eve nem is beszelunk. Naggyabol tudom mi van vele. Facebook alapjan. De nem keresem es o sem.
9/10 anonim válasza:
Ez attól függ... meg tudják-e felnőtt, érett fejjel, normálisan beszélni a lezárást (a másik hibáztatása, vita nélkül). Illetve hogy vannak-e még érzelmek. Ha vannak akkor csak elodázod, elnyújtod az extől való elválást - ilyen esetben a lehető legrosszabb fenntartani egy baráti kapcsolatot.
10/10 anonim válasza:
Persze, amíg nem jön egy új kapcsolat, akinek amúgy a tke kilesz vele, hogy az párja meg az ő exe puszipajtások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!