Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban állandóan fenntartható a jó humor?
Azért kérdem mert ugye nők sokszor mondják vagy írják,hogy a tulajdonsága egy férfinak pl,hogy legyen jó humora.
Vagy írták ezt is már nekem ".Számomra létszükséglet a nevetés,poénkodás"
ma 02:14
Nem arra céloztam,hogy elmúlik e vagy sem hanem,hogy ok hogy amíg happy minden addig megy a humor meg minden de ez akár évtizedekig is fenntartható?Bár keveseknek biztos
ma 02:24
Én csak azért kérdem,hogy sok nő írja vagy mondja,hogy legyen a férfinak jó humora,ha nincs akkor ugye legyen bármilyen is az a férfi esélytelen náluk,de ha van akkor fenntartható e ennyi volt a kérdés,tudom egyéb más probléma is felmerülhet.
ma 02:47
Ehhez képest elég sok párkapcsolat hal meg,meg kevesen bírják évtizedeken keresztül
ma 02:54
Nem,de akinél ez kihangsúlyozott alap feltétel valószínű az is tesz valamit a latba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!