Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell állandóan ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell állandóan ezzel a magasság témával foglalkozni, nem tök mindegy ki mekkora most őszintén?

Figyelt kérdés

Akár hányszor ránézek erre az oldalra csomó ilyen kérdést látok, siránkozó pasikat és idiótán gondolkozó csajokat. Nem lehetne feldolgozni azt, hogy nem születettek magasnak? Ez van ezen nem lehet változtatni ne a mai ideállal hasonlítástok össze magatokat. Idióta csajoknak számít az, hogy egy pasi magasabb legyen náluk, nektek ilyen idióták kellenek? Nekik is mi a fene bajuk van azzal, ha a pasijuk kb. 5 centivel alacsonyabb? Mások előtt szégyenlik, hogy jaj mi lesz, ha megszólnak ezért vagy emiatt kevésbé nedvesednek ott lent? Nem kéne állandóan magassarkúba járni akkor, hanem egy normálisabb cipőben. Ez is a média agymosás része.

Amúgy én 180 centi felett vagyok, nem azért kérdezem, mert én is alacsony lennék csak én nem vagyok ráfeszülve erre a magasság témára és nem értem miért kell ezzel foglalkozni. Semmi különös nincs abba, ha a csaj 180 centi míg a pasi csak 165.

2017. dec. 4. 20:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Használj saizent, és akkor megnősz :D
2017. dec. 4. 20:08
 2/23 anonim ***** válasza:
74%

Már megbocsáss, de hagyj döntsem már én el, hogy milyen párt szeretnék magamnak, oké?

Mindenkinek vannak elvárásai a külsőt illetően.

Neked is vannak! Te se jönnél össze egy 200 kg-s zsírbálnával, ugye?

159 centi vagyok, bocs, ha azt szeretném, hogy minimum 10 centivel legyen magasabb tőlem a pasi! És ne te döntsd már el, hogy ki viseljen magassarkút és mikor, oké? Én szeretem őket, a max 5-6 centiseket, amiből nem adok lejjebb. Hozzátartozik az egyéniségemhez!

Így is találtam magamnak párt, szóval erről ennyit. Párom 172 centi.

2017. dec. 4. 20:11
 3/23 anonim ***** válasza:
77%

Azèrt, mert örök hátrányban vannak. Ha adott 2 azonos jellemű ès külsejű fèrfi a legtöbb nő a magasabbat választja.

De! Abban tèvednek, hogy aki magas annak tök jó, meg instant kedvelve vannak. Sőt! Jobb láthatatlanul alacsonynak lenni, mint rondán magasnak.

2017. dec. 4. 20:16
 4/23 anonim ***** válasza:
58%
Ès az alacsonyak szar helyzetère #2 a tökèletes válasz. 160 magas fèrfi halott e tèren, hacsak nem keres szándèkosan liliputi nőt.
2017. dec. 4. 20:17
 5/23 A kérdező kommentje:
De őszintén nem felszínes dolog ezzel foglalkozni? 2-es válaszoló, ha valaki 200 kilós ő azért annyi, mert rengeteget eszik nem mozog, igénytelen, de aki alacsony ő nem tehet róla.
2017. dec. 4. 20:18
 6/23 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos ez a többsèget nem èrdekli.

2017. dec. 4. 20:21
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha tudod a korlátaidat, akkor ahhoz mérten válassz magadnak párt! Ennyi.

De ez CSAK AZ ÉN véleményem! Láttam én már csajt alacsonyabb pasival, szóval erről megint csak ennyit.

Egyébként te összejönnél egy 2 méter 10 centis csajjal?

2017. dec. 4. 20:25
 8/23 Lazy Lover ***** válasza:
92%
A mai 'nők' a magas fobok...
2017. dec. 4. 20:25
 9/23 anonim ***** válasza:
69%

Igen! (Èn 188 vagyok)

2017. dec. 4. 20:28
 10/23 anonim ***** válasza:
Ilyesmikkel csak azok foglalkoznak, akik még nem fogadták el önmagukban ezen aspektust. Nyilván egy olyas valaki számára teljesen lényegtelen a magasság, aki elvan a sajátjával. Egy 159 centis lány is, ha mondjuk akrobatikus gimnasztikázott, tornázott vagy lovagolt... tehát hasznot húzott a magasságából... pont nem fogja érdekli, hogy a palija milyen magas. Más vesszőparipája persze ettől még lehet. Akár olyan is, amiről szintén nem tehet a másik fél.
2017. dec. 4. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!