Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hívogatnátok állandóan ebédelni, kávézni meg néha este beülni valahova egy nőt pusztán barátilag?
Az a helyzet, hogy munka miatt az egész napot együtt töltjük kb és még utána is igényli a társaságom, ami nekem kicsit szokatlan, de örülök neki, szeretek vele lenni, bármiről tudunk beszélgetni és nagyon sokat nevetünk. Mivel szinte mindig ő hív gondolom ő is kedvel valamennyire. Néha megérint meg bókol, piszkálgatja a hajam. Úgy gondolom, hogy én nem vagyok az esete, ő olyan tipikus sznob helyes menő pasi,aki után bomlanak a nők. Én meg egy teljesen átlagos minden tekintetben nő vagyok, se jó alakom, se extra személyiségem, épp ezért nagyon zavarba ejtő nekem ez az egész, nem vagyok ehhez hozzászokva, hogy egy férfitől ennyi figyelmet kapok. Ő 26 én 24 vagyok. Szerintetek akarhat valamit, vagy csak szimplán jó társaság vagyok?
Válaszokat előre is köszönöm!
"ő olyan tipikus sznob helyes menő pasi,aki után bomlanak a nők"
És te erre buksz?
Akarhat komolyabbat is hiszen miért ne szerethette volna mega Te személyiségedet.
Értékes vagy kérdező és nincs belőled még egy olyan mint te.
Lehet ez az ember akárki ha téged megszeret és mágnesként bevonz a kisugárzásod imádni fog. Gondolhatsz bármit magadról onnantól kezdve tiéd a szíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!