Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hétig voltunk együtt barátommal de mindenen állandóan veszekedtünk. Azt mondja legyünk nyitott kapcsolatban ez miatt?
Hidd az a senki nem senki lesz, fog csajozni, haverokkal el fog menni bulizni ahol majd ugyanúgy flörtölget csajokkal és te meg majd nem mondhatsz rá semmit mert nyitottba vagytok..
Ha 2 hét alatt állandóan veszekedtem akkor lehet ideje lenne olyat keresned akivel nem veszekszel ilyen kevés időn belül állandóan..
Én biztosan dobnám. Két hét az mégcsak nemis kapcsolat, mégis állandóan veszeledtetek. Ennek mi értelme így??
Na meg én nyitottba se mennék bele, de ez már egyéni.
N
Gondoltam maximum addig maradok vele ameddig nem találok egy rendes srácot :D
És akkor szerintetek ez rendbe sem jöhet ha már tényleg nen fogunk veszekedni?
Voltam hasonló szituba, mondja akár azt is hogy szeret meg te leszel a felesége, legjobb minden hülyeség
Menni fog máshoz és rajtad kívül még több lánynak mondja hogy “legyél velem egész hétvégén” aztán majd ha egy jön akkor azzal lesz.
Te meg majd vársz rá...
Nem lesz jobb, szerintem hagyd
"Gondoltam maximum addig maradok vele ameddig nem találok egy rendes srácot :D"
Gratulálunk, ön két kupont is nyert: 1. "Ma lehet agyatlan, holnaptól már nem! audió CD árából" és 2. "Tudatos életmód gerinccel" c. DVD előadás árából 100% kedvezményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!