Létezik –e olyan program már, amit ha elindítunk a számitógépen, kutyariasztóként működik? Pl. Nyitott ablaknál a szomszéd kutyáját az ablak elől el tudom hajtani, ha állandóan ugat… (ultrahangot kiadó, stb. )
A régebbi hangkártyákon a mintavételezési frekvencia 44100 Hz volt és a lejátszásnál is ennyit tudott a kártya, amivel maximálisan ugye 22kHz frekvenciájú hang kelthető. A modern hangkártyák képesek 96kHz ill. 192kHz mintavételezési frekvenciával rögzíteni. Azt nem tudom, hogy a lejátszásnál is képesek-e konvertálás nélkül ilyen frekvencián lejátszani, de sejtésem szerint igen.
Ami sokkal inkább gond, az az, hogy a boltban megvásárolható hangfalak nem képesek megszólaltatni a 26kHz frekvenciájú hangot (vagy ha igen, akkor nagyon-nagyon halkan). Ezek a hangfalak az emberi fülre vannak kihegyezve, így általában a maximális frekvenciájuk 20 kHz-nél van.
Kössz, ez a Thunderdom nem is annyira rossz.....:DD
márpedig ha én elviselem, akkor a kutya is, ...eleve őrült jószág.
Az okostelefonokra készítettek ilyen programot.Én is letöltöttem a telcsimre,csak az a baj,hogy nem működött.Több kutyán is kipróbáltam,de semmit nem ért.
Így valószinüleg nem létezik működő képes kutyariasztós program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!