A felső szomszéd állandóan lehamuz az erkélyemre. Ott szárítom a ruháimat, baromira idegesít a hamu. Már szóltam neki, azt mondta, hogy nem ő csinálja. De tudom, hogy ő az, mert látom. Mi a francot csináljak vele?
ma hozzám egy adag száraz muskátli esett. hihetetlen, h nem tudja az az idióta kidobni a kukába, miért kell ezzel összeszemetelni az utcát. a pláne, h a bejárati ajtó felett van az erkély.
nekem eszembe nem jutna csak úgy hamuzni a nagyvilágba az erkélyről, hiszen ha véletlenül leesik a cigi, akkor még balesetet is okozhatok...
Nekem közel 3 éve van olyan felső szomszédom, aki nemcsak a hamut, a csikket, és az összes többi szemetét is hozzám szórja. Az erkélyét úgy takarítja, hogy vödörből kiönti a felmosó-vizet, az nála a takarítás. Persze először belőlem is kitört a "paraszt-intelligencia", aztán kértem szépen, semmi nem használ.
Ma már ott tartunk, ha azt hallja, hogy feltakarítottam az erkélyemet, utána kb. egy órával már jön az újabb adag mocsok.
Nem lehet vele mit csinálni.
Az előbb ajánlottam ezt az egyszerű trükköt valakinek,akinek a felső szomszédja éjjelente kopácsol.Neked is ezt ajánlanám :
Rém egyszerű a megoldás !
Ilyenkor felosonsz egy emeletet és valami spéci tőmitőt-ragasztót belenyomsz a kulcsjukába ! Ha majd ez többször megismétődik( x Zárcsere ),ha találkozol vele,mosolyogj,előre köszönj és érdeklődj,hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!