Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A felső szomszéd állandóan...

A felső szomszéd állandóan lehamuz az erkélyemre. Ott szárítom a ruháimat, baromira idegesít a hamu. Már szóltam neki, azt mondta, hogy nem ő csinálja. De tudom, hogy ő az, mert látom. Mi a francot csináljak vele?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 23:05
1 2
 11/12 anonim válasza:

Sajnos,nem mindenkinek van lehetősége elköltözni.

Mikor 5 éve beköltöztem a városba, azt hittem milyen csendes házat találtam, mert sok az idős tulajdonos. Nem így lett. Jöttek a fiatal albérlők : minden héten buli van valahol,csapkodják a liftajtót,kopognak a patacipőikkel, hangosan vihognak még éjfélkor is a körfolyosón.

Az önkormányzati lakás "nagycsaládos" bérlői - néha 20-an is vannak - az udvarra dobálják a szemetet, az ő hangoskodásuk már felér egy cirkusszal.

A fölöttem lakókat többször kértem ne facipőben járkáljanak éjfélkor, mert az szinte visszhangzik nálam - hasztalan. Azt mondják nem ők voltak.

Az otthonomban pihenni képtelenség.:(

2016. febr. 9. 22:49
 12/12 Kockasajt123 válasza:
59%
Tragikus...
2016. szept. 18. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!