Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hétig voltunk együtt barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hétig voltunk együtt barátommal de mindenen állandóan veszekedtünk. Azt mondja legyünk nyitott kapcsolatban ez miatt?

Figyelt kérdés
Mert hogy ez szerinte így fog segíteni és mind a kettőnknek jobb lesz hogy nem veszekszünk. Megkérdeztem kivel akar lefeküdni azt mondta senkivel.. akkor minek? Tényleg lehet hogy ez segítani fog? Ezek után még lehetünk rendes kapcsolatban? Az exével évekig nyitottba voltak aztán lettek kapcsolatban de ő is mindenen veszekedett barátommal. Most mit csináljak?

2017. dec. 3. 12:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te vagy most az legkisebb erőfeszítéssel kapható punci... bocs de szerintem ez van 49F
2017. dec. 3. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!