Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell állandóan ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell állandóan ezzel a magasság témával foglalkozni, nem tök mindegy ki mekkora most őszintén?

Figyelt kérdés

Akár hányszor ránézek erre az oldalra csomó ilyen kérdést látok, siránkozó pasikat és idiótán gondolkozó csajokat. Nem lehetne feldolgozni azt, hogy nem születettek magasnak? Ez van ezen nem lehet változtatni ne a mai ideállal hasonlítástok össze magatokat. Idióta csajoknak számít az, hogy egy pasi magasabb legyen náluk, nektek ilyen idióták kellenek? Nekik is mi a fene bajuk van azzal, ha a pasijuk kb. 5 centivel alacsonyabb? Mások előtt szégyenlik, hogy jaj mi lesz, ha megszólnak ezért vagy emiatt kevésbé nedvesednek ott lent? Nem kéne állandóan magassarkúba járni akkor, hanem egy normálisabb cipőben. Ez is a média agymosás része.

Amúgy én 180 centi felett vagyok, nem azért kérdezem, mert én is alacsony lennék csak én nem vagyok ráfeszülve erre a magasság témára és nem értem miért kell ezzel foglalkozni. Semmi különös nincs abba, ha a csaj 180 centi míg a pasi csak 165.

2017. dec. 4. 20:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%

3#

-Sőt! Jobb láthatatlanul alacsonynak lenni, mint rondán magasnak.-

Meg jo, hogy nem csak ez a ket verzio letezik. 😂

2017. dec. 4. 20:37
 12/23 anonim ***** válasza:
8%
Az egy dolog, hogy nem tehet róla, hogy nem nőtt magasra, de ettől még nekem nem fog bejönni. Ez van, az élet igazságtalan.
2017. dec. 4. 20:37
 13/23 A legrosszabb ***** válasza:
31%

Érdekli a nőket a magasság, kár is tagadni. Maguknál minimum 10-15 centivel magasabb férfit tartanak ideálnak, annál alább nemigen adják. Ja és állítólag ők nem felszínesek...

(178-180 vagyok napszaktól függően, tehát nem mint 110 centis lililputiként pofázok erről, bár lassan már a 180 centi magasság is törpe minősítésnek fog bizonyulni a tisztelt csajoknál...)

2017. dec. 4. 20:38
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

Én nem tudnék összejönni olyan férfival, aki velem egy magas, ne adj ördög, alacsonyabb mint én.

162 cm vagyok, szerintem totál normál méret, de egyszerűen úgy van meg a konfortérzetem, ha a pasi legalább 12-15 cm-mel magasabb tőlem. Hogy miért? 1. mert egyszerűen biztonságérzetet ad, 2. ami fontosabb: én szeretek felnézni a páromra. Átvitt értelemben, és fizikailag is. Ennyi. Valószínűleg él bennem a férfi-a-magasabb-rangú teória, ezért van így. De én így érzem jól magam. Ennyi.

2017. dec. 4. 20:42
 15/23 anonim ***** válasza:
37%

De ez is csak az izomagyakra èrvènyes gondolom, csontváz vagy kövèr magasnak ugyanúgy GTFO van, mint az alacsonyaknak.

(Magas izomagy meg akár leget olyan hülye is, mint Zack a Big Bang Theory-ból)

2017. dec. 4. 21:12
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Ezzel csak itt a gyakorin szocializálódó (sokszor valamilyen lelkibeteg) férfiak és nők foglalkoznak ennyit.

Kint, suliban, egyetemen, munkahelyen, buliban de az utcán is mégis látni alacsonyabb férfiakat, akár náluk magasabb barátnővel is.

2017. dec. 4. 21:27
 17/23 anonim ***** válasza:

De kövèrebbet nem fogsz látni ìgy.

2017. dec. 4. 21:29
 18/23 anonim ***** válasza:
36%
#15 szánalmas ez a picsogás, helyette akkor inkább menj és gyúrd ki magad. Ja, hogy ahhoz túl lusta vagy? Te bajod. Komolyan szánalmas, hogy mennyire átmennek kislányba a mai “férfiak”.
2017. dec. 4. 21:30
 19/23 anonim ***** válasza:
34%

Adsz rá pènzt? Nincs havi 25 ezrem csak erre.

2017. dec. 4. 21:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs 191 centisen.
2017. dec. 4. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!