Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb férfi állandóan zaklat az üzeneteivel?
Figyelt kérdés
Én alig írok neki, egyáltalán nem vagyok aktív, már kétszer visszutasítottam a személyes találkozást, de még mindig próbálkozik. 1 hete nem írtam neki, de majdnem minden nap küldött valami hülyeséget. Nem egyértelmű? Férfiak, ilyenkor ti miért nem veszitek a lapot?
19L 26F
2017. dec. 19. 23:37
2/19 anonim válasza:
Mert jo csaj vagy es le akar fektetni. Es ilyenkor nem veszi eszre a tenyeket
3/19 anonim válasza:
Hat nem jo kepu pasi ez a bajod.
5/19 A kérdező kommentje:
#4 Nekem túl nagy a korkülönbség. Hozzám képest idős.
2017. dec. 20. 00:00
6/19 anonim válasza:
Dehogy idos. En 25 vagyok es kolyok kepu 17-8 nak neznek. Melkasom sem szoros. Xdd
7/19 A kérdező kommentje:
Itt mindenki érthetetlen? 7 év van köztünk! Nekem ez nem fér bele. Nem azt mondtam, hogy valaki idős 26 évesen, hanem hogy hozzám túl idős.
2017. dec. 20. 00:10
8/19 anonim válasza:
Ez egy ilyen dolog. Nyomulnak a pasik. Természetes. Ha meg nem írna senki, akkor az lenne a bajod. Mond meg neki egyenesen, hogy nem akarsz semmit tőle.
9/19 anonim válasza:
'alig írok neki' Miért írsz egyáltalán. Gondolom imponál neked hogy irogat, különben letiltanád.
10/19 anonim válasza:
Ez pont olyan, mint amikor barátnő panaszkodik barátnőnek, hogy
-Jaj, képzeld a Pisi megint írogat nekem. Nagyon zavar már. Le fogom tiltani. /De azért tudod, dicsekszem neked, mert azért mégiscsak érdeklek valakit nem úgy mint te./
Még fél óráig erről beszélnek, majd:
-Te amúgy nem is olyan rossz arc ez a Pisti. Kezdem megkedvelni.
Nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!