Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb férfi állandóan zaklat az üzeneteivel?
Én alig írok neki, egyáltalán nem vagyok aktív, már kétszer visszutasítottam a személyes találkozást, de még mindig próbálkozik. 1 hete nem írtam neki, de majdnem minden nap küldött valami hülyeséget. Nem egyértelmű? Férfiak, ilyenkor ti miért nem veszitek a lapot?
19L 26F
Hozzá idős. 19 évesen max. 23 évessel kezdtem volna.
Kérdező, egyáltalán ne írj neki, tiltsd. Értelmi fogyatékos, hogy nem veszi a lapot.
Mert nem gondolatolvasó, és még ott tart, hogy szeretné felkelteni az érdeklődésedet.
Találd ki, mit szeretnél tőle és kérd is meg rá!
Akkor majd aszerint viselkedik.
És tényleg egyértelmű, amit írsz, vagy csak azt hiszed, hogy ilyen "jelekből" ért valamit? Kétszer miért utasítottad vissza? Hablatyoltál félre hlyeségeket, hogy "jó lenne, de hát nem érek rá" vagy megmondtad a frankót ?
"1 hete nem írtam neki, de majdnem minden nap küldött valami hülyeséget" - ez még lehet az is, hogy naponta küldött 1-1 poénképet, vagy ilyesmit, amit a neten talált :D
Az a leggázabb, ha:
1. csak úgy letiltod
2. nem vagy egyenes
3. nem vagy érthető
...stb
nem is biztos, hogy "zaklat", lehet csak a te fejedben él ez így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!