Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fenntartható egy olyan kapcsolat, ahol a két fél másik városban él?
Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtem meg egy sráccal, aki nagyjából 140 km-ra lakik tőlem. Eddig csak párszor találkoztunk, de nagyon kedvelem őt, és így nyáron még meg is oldható a találkozásunk sűrűbben, azonban én egy másik városban járok egyetemre, ő egy másik városban dolgozik, és a szülővárosom is máshol van, ahova minden hétvégén hazajártam. Még több évem van az egyetemből, szóval még elég sokáig csak így tudnánk találkozni. Szerintetek érdemes belekezdeni egy ilyen kapcsolatba? Tapasztalatok? 22/L2020. júl. 22. 10:56
1/9 anonim válasza:
Pontosan tudod, hogy nem.
De nyugi, majd mindjárt jön egy rakás válaszoló, akik leírják, hogy ők 2311,4 km.-re laknak egymástól, és boldogok, már 16 éve. Eddig 1X találkoztak, és van 4 gyerekük.
2/9 anonim válasza:
Számomra a távkapcsoalt nem működik. Ha neked elég, hogy heti 1x találkoztok, akkor meg van rögtön minden (mert ugyebár nincs idő felépíteni a dolgokat), akkor hajrá. Minden más esetben viszont ne menj bele ilyenbe.
3/9 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod. Nekem már az se működött, ha a srác 30 km-re lakott tőlem, én igényeltem a mindennapos találkozásokat, valaki meg 300ezer km távolsággal is képes normális kapcsolatot fenntartani..
4/9 anonim válasza:
Nagyon ritka, hogy ha távkapcsolatként kezdődik egy kapcsolat aminek nem látjátok mikor lehet közös együttélés stb a vége, hogy kitart.
5/9 anonim válasza:
2,5 évig voltunk távkapcoslatban, 300+ km, ha szeretitek egymást menni fog
6/9 anonim válasza:
Nem nagyon. A távkapcsolat általában akkor működik, ha stabil a kapcsolat és tudják a felek, hogy csak egy bizonyos időt kell így átvészelni és utána már újra közel lesznek egymáshoz. Én is voltam ilyen helyzetben, 1 év után voltunk 1 évig távkapcsolatban és hiába beszéltünk minden nap meg találkoztunk 2-3 hetente hétvégére, elég szívás volt. Számoltuk vissza a hátralévő időt és csak azért működött, mert szerettük egymást és tudtuk, hogy utána össze fogunk költözni. Azóta is együtt vagyunk és így utólag nyilván azt mondom, hogy megérte, de más kedvéért biztos nem csinálnám újra. Úgy kapcsolatot kezdeni, hogy rögtön távkapcsolat és évekig az is lesz, szerintem nem éri meg. Ez nagyon sok idő és így, hogy még alig ismeritek egymást és nincs egy szoros kapocs, kb. lehetetlen, hogy működjön és főleg szenvedés lesz. Nagyon nagyon elkötelezetteknek kell lennetek ahhoz, hogy működjön. Vagy minél előbb valakinek költöznie kell. Én biztos nem mennék bele, mert tudom milyen nehéz, de te tudod mennyire akarod őt.
7/9 anonim válasza:
6.al nem értek egyet, mi is 2 évig húztuk úgy, hogy nem is ismertük egymást, és nem bántam meg
8/9 anonim válasza:
Ha logisztikailag nem gond és van fölös pénz és idő autózni/vonatozni akkor semmi akadálya. Illetve ha kilátásban van mondjuk 1 2 éven belül hogy majd közelebb is lesztek majd.
9/9 anonim válasza:
7-esnek: én nem azt mondtam, hogy teljesen kizárt, csak hogy nagyon nehéz, nem sok esély van rá, hogy hosszú távon működjön és emiatt én személy szerint nem vállalnám be, mert egy szinte ismeretlenért szerintem nem éri meg. De direkt írtam is, hogy ennek ellenére ha ők mindketten nagyon elkötelezettek, akkor összejöhet. Kivételek mindig vannak, de a többségnek ilyen hosszú időre új kapcsolatként nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!