Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fenntartható egy kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenntartható egy kapcsolat, ha csak az egyik félnek van igénye szexre?

Figyelt kérdés

Ha lelkiekben minden tökéletes, de az egyik félnek abszolút nincs igénye szexre. Se az adott lánnyal, se mással, nem is volt sose. A lánynak természetesen lenne.

Fiatal felnőttekről van szó.

2016. jan. 8. 21:54
1 2
 1/12 RRR ***** válasza:

ideig óráig

de:nem

2016. jan. 8. 21:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jan. 8. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Elég esélytelen.És az okát tudod miért van.így?
2016. jan. 8. 22:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jan. 8. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem.

Ezt a kapcsolatot lehet, hogy abba kéne hagyni és a kevésbé szexigényűnek egy hasonlóval kéne összejönnie, mert az a fél, aki sok szexet akar, az előbb vagy utóbb meg fogja azt a személyt csalni, aki nem igényli a szexet.

2016. jan. 8. 22:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen,ha van közben kivel kielégíteni a testi vágyait :)
2016. jan. 8. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha igénye nincs de elfogadja akkor semmi gond!
2016. jan. 9. 00:13
 8/12 pörölycápa ***** válasza:

Hát, attól függ. Ha a srác annak ellenére, hogy nincs igénye a szexre, azért nem bánja, és hajlandó szexelni, akkor szerintem fenntartható. Legalábbis én most ebben a helyzetben vagyok. A párom egyáltalán nem igényli a szexet, sosem jutna eszébe magától, sosem kezdemémyezi, és még csak nem is maszturbált soha életében. Viszont ha én kezdeményezem a szexet, akkor nincs ellenére a dolog, és élvezi is. Szóval így nekünk teljesen jó, nálunk ez működik, de az probléma lenne ha a párom egyáltalán nem lenne hajlandó szexelni. Meg az is problémás lenne, ha nekem sokkal nagyobb étvágyam lenne. A heti 3-4 alkalom az mindekettőnknek oké, viszont pl. a minden napi aktus már sok lenne a páromnak.

22L és 21F

2016. jan. 9. 00:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem .
2016. jan. 9. 01:36
 10/12 BlackSword ***** válasza:
2016. jan. 9. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!