Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pár szórakozás terén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pár szórakozás terén nagyon eltérő igényekkel rendelkezik, hosszútávon ez a kapcsolat fenntartható? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok, a Párom 30. Ő tinédzser korától kezdve elég sokat szórakozott, meg szórakozik is a mai napig. Ha úgy van heti rendszerességgel összejön a haverokkal, ahol nem keveset iszik. Hétköznap mindketten dolgozunk, este kevés időnk jut egymásra, mert Ő leginkább későn ér haza. Én sokszor nehezményezem, hogy ennyi idősen még mindig igényli azt, hogy hetente bulizzon, de mindig azt mondja Ő mindig is ilyen volt. Persze ha úgy van, itthon van velem is, kettesben is csinálunk programokat, de elég nagy a baráti köre, összejönnek szülinapok, névnapok, ilyen-olyan események, én engedem, hogy menjen de én meg nagyon ragaszkodó típus vagyok, igénylem a törődést, a romantikusabb programokat. Hozzátenném, hogy nekem van már egy gyermekem, Ő ezt elfogadja és törődik Vele is, szereti, ahogyan engem is, tehát ilyen probléma nincs vele, csak félek, hogy ez sosem fog változni. Mert Ő idővel akar majd közös babát, egy pár év múlva, de én így ebben a formában nem szeretném bevállalni. Nektek mi a véleményetek? Sokan azt mondják ezt vagy elfogadom, vagy akkor ki kell szállni a kapcsolatból, de egyébként meg nagyon sok jó tulajdonsága van, nagyon jól kijövünk, szeretjük egymást, Ő is és én is hosszú távra tervezünk. De ez valahogy mégis zavar engem. De lehet én reagálom túl... Előre is köszi a válaszokat!
2015. jan. 2. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló, de engem nem zavar. Én ha megyek valahova, akkor vagy egyedül, vagy a barátnőmmel, vagy vele. Nagyobb társasággal abszolút nem. Ő már 40 feletti, mégis sokszor megy bulizni, hadd menjen, nekem nem gond.
2015. jan. 2. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha alapvetően nincs baj, akkor miért nyivákolsz?:)

Ezt így nem sértésnek mondom: nálunk én vagyok ilyen "bulizós", a párom inkább otthon-ülős.

Ha egyébként működnek a funkciók, akkor ne lihegd túl.

Ha az alapfunkciók nem működnek, akkor jobb most szakítani, mert sok változásra ne számíts!

Aki menőkés, az mindig menni fog, mert ha otthon marad - kényszerből - abban semmi köszönet nem lesz!

A kölcsönös bizalom sokat segíthet...

A felesleges féltékenység viszont minden kapcsolatot megöl!

2015. jan. 2. 17:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem féltékenykedem, sosem balhézok, nem is tiltom, hogy menjen. Én nem vagyok az a fajta. Csak sokszor örülnék ha magától mondaná, hogy Ő inkább most itthon maradna velem kettesben, de ha épp a barátok hívják valahova, mindig felcsillan a szeme és azt látom, hogy oda szívesebben menne. Mindig mondja, hogy ha én szervezek valami programot kettőnknek, akkor természetesen marad itthon, Ő szeret velem lenni, csak nekem fontos lenne, hogy néha Ő is kezdeményezzen. Vannak időszakok, hogy sokat vitatkozunk, veszekszünk mert Ő nehezen mutatja ki az érzéseit, erre már ráment korábban 1-2 kapcsolata, de azt mondja nálam még úgy-ahogy a maga módján ki is mutatja a szeretetet. Én néha azt érzem Neki a barátai fontosabbak nálam, lehet ez butaság és csak az én agyrémem, de valahogy így érzem.
2015. jan. 2. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Csinálj vele néha közös programokat mindenképp!!!
2015. jan. 2. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!