Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még 2 éve volt egy barátnőm, akivel 6 hónapot voltam együtt. Teljesen távkapcsolat volt, mert tök véletlenül a neten ismertem meg. Ö volt az első barátnőm. Azóta nem volt senkim se, tervben volt egy lány, de persze neki van barátja úgyhogy hagytam őt is. A sulin kívül 4 fiúbarátom van tehát nem vagyok antiszocális, a lányokal és az idősebb nőkkel tudok beszélgetni, csak az a baj hogy sosem tudom hogy miről. Picit el vagyok keseredve, főleg azért mert sokak szerint jóképű vagyok, és humorom is van. Na meg normál testalkatú vagyok. Lesz így valaha is barátnőm? Én próbálok nyitni a lányok felé de én tényleg nem tudom hogy miről beszélgessek velük. Vagy csak várjak az igazira aki talán sose jön el? - Nem iszom alkoholt, nem cigizek, nem drogozok, nem járok kocsmába, és nincs közös témám a lányokal, maximum a suli vagy a pletyka. Kérlek segítsetek! 17/F2014. dec. 10. 22:39
2/5 PearlDiver válasza:
Járd határozottan a saját utadat, és közben olyan lányt keress, akivel van valamilyen közös érdeklődés - én pl egy önkéntes szervezetben ismertem meg a barátnőmet.
Ha nincs elképzelésed arról, hogy mit akarsz magaddal kezdeni (nem csak szakmai tekintetben, hanem úgy általában az életeddel), akkor honnan tudnád hogy passzolsz-e valakivel? :)
3/5 Manó11 válasza:
semmiképp ne keseredj el. nagyon fiatal vagy még. gondolkozz el,mit akarsz kezdeni az életeddel,járj el szórakozni bulizni és biztosan megtalálod az igazit. sok szerencsét kívánok!
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj ezen csak 17 vagy még, ha 26 éves korodban nem jössz össze senkivel akkor kezdj el ezen aggódni.
Tapasztalatból írom.
5/5 anonim válasza:
Ugyan ez a helyzet nekem sincs semmi témám a fiúkkal. :) 16/L (Mondjuk ezzel most sokat segítettem. XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!