Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, mert sohasem kezdeményeztem. Ez kifogás, vagy jogos?
A barátnőmmel együtt voltunk 3 hónapig, és adódott volna szexre alkalom, de nem nagyon használtam ki őket,
nem akartam, hogy azt gondolja, csak meg akarnám dönteni. Erre azt mondta, hogy nem tudja így folytatni, mert nem érzi, hogy kívánnám. Ki akarok békülni vele, ezután hogy tudnám meggyőzni?
Engem meg azért dobott a csajom, mert túl sokat akartam szexelni:D
Amúgy ha valamit megtanultam a kapcsolatokról, az az hogy felesleges a második esély, ugyanúgy fog végződni.
Mekkora idióták ezek a nők! Ha nyomulsz, akkor áá csak meg akarod dugni, csak szexre kell. Ha meg nem nyomulsz, áá lúzer puhapö.cs, biztos nem kívánod.
Utálom a nőket.
Jááj, szegény! Ha túl nyomulós vagy az a baj, ha nem, akkor meg az... vannak még fura csajok! :D
Kicsit Te is hibás vagy, mert őszinte lehettél volna vele és akkor nem lett volna ez, neki viszont kitartóbbnak kellett volna lennie, vagy neki is megkérdeznie, hogy valami gond van e. Éretlenségre vall, hogy emiatt szakított veled, főleg 3 hónap(!!) után, az igazán nem sok idő,bár nem tudom hány évesek vagytok.
Kibékülni úgy tudsz vele szerintem, ha találkoztok és őszinték vagytok egymáshoz! Ha megbeszélitek, új szintre fog lépni a kapcsolatotok, de a későbbiekben is legyetek egymáshoz mindenben őszinték, mert most nem voltatok és látod mi lett a vége.. :/
Sok sikert! :)
22N
Fiú vagyok, de szerintem teljesen jogosan csinálta a barátnőd, amit csinált. 3 hónap? Mi a szar? Max. ha szüzek vagytok, akkor értem meg. Kettőtök közül bizony te tűnsz a sokkal érzékenyebbnek, viráglelkűbbnek és jól látszik hogy nem illettetek össze.
Elmondom nekem hogy nézett ki a három legutóbbi barátnőmmel (barátnővel, tehát komoly kapcsolattal) az első szex:
-4 randi és 1 hét ismeretség után szexeltünk, aztán fél évig voltunk együtt
-7-8 randi, kb. 2,5 hét ismeretség után szexeltünk aztán 1 évig voltunk együtt
-3 randi és 10 nap ismeretség után szexeltünk, aztán fél évig voltunk együtt
És ez lenne a normális!
Azt javaslom neked sürgősen változtass a mentalitásodon, különben érni fognak még pofára esések az életben. Akármit is hazudjanak neked, a lányok 90%-a az érdekérvényesítő, szexuálisan agresszív férfiakat szereti, nem azt aki fél elmondani hogy szexelni akar, meg olyanokat gondol, mint te, hogy "nehogy azt higgye hogy csak szexre kell". Ezen komolyan mondom hogy sürgősen változtass a saját érdekedben, ha nem akarsz még több ilyen rossz élményt az életedbe.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!