Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 6 éves kapcsolat lezárás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éves kapcsolat lezárás?

Figyelt kérdés
A barátnőm megcsalt 6 éves kapcsolat után és most nem tudom kiverni a fejemből. Igazából megbeszélni sem tudom vele a dolgot mert le tiltott minden honnan.Minden nap vele álmodom mindig ő jár a fejembe és nem tudom elfelejteni próbáltam elfoglalni magam filmezni kimozdulni de nem megy.Mit tehetnék még?
2019. okt. 9. 17:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Alkoss vmit.
2019. okt. 9. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Idővel enyhül. Erre nincs más gyógyír. Az meg, hogy kinek mennyi idő, megint változó. Sokan túlélték már, te is túl fogod.

A helyedben én biztosan nem akarnék vele tárgyalni. Kiábrándító tett, újabb mellébeszélés meg a francokat sem érdekel.Jellemtelen embertől naivitás a köbön az igazat várni.

2019. okt. 9. 17:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Most elég magányosnak érzem magam!Egyedül és attól parázok hogy nem találok majd másik normális lányt. :(
2019. okt. 9. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Másik? Miért, ő normális volt?
2019. okt. 9. 17:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Eleinte igen... De sajnos ki ismertem és rájöttem hogy hanyag trehány lusta ember.
2019. okt. 9. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ő sem volt normális, hiszen képes volt egy 6 éves kapcsolatot ilyen módon lezárni értelmes kommunikáció helyett. Szóval ne sajnáld. Egyedül pedig csak akkor fogsz maradni, ha nem teszel azért, hogy ez változzon. Egyelőre gyászold meg, hagyd, hogy lecsengjen benned, néha próbálj meg kimozdulni, és egyszer azt fogod észrevenni, hogy végre sikerül. Utána elkezdheted elfoglalni magad, majd végül újra randizni. Az sokat segít, ha van olyan barátod, akivel ki tudod beszélni ezt.

Részvétem, és kitartást!

2019. okt. 9. 17:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. okt. 9. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Traca ember
2019. okt. 9. 17:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem megcsalt, elhagyott. Elég bunkó módon, de, ahogy emlékszem, az se jobb, ha elmondja könnyes szemmel.

Mégis el kell foglalnod magad, a sajnálkozással nem mész semmire csak rosszabb lesz.

2019. okt. 9. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom, nagyon nehéz lehet. Sajnos csak az idő fogja enyhíteni.
2019. okt. 9. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!