Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző az a nőknél, hogyha huzamosabb ideig nem találnak pasit, akkor újra a képbe kerül a legutóbbi exük?
Mondjuk évekig nincs partiképes pasi a láthatáron és ilyenkor a nőnek egyre többször jut az eszébe a legutóbbi párja, és átértékeli magában az akkori szakítást, és ma már mindent másképp lát. Úgy gondolja, hogy a szakítást akkor előidéző problémák talán nem is voltak olyan egetrengetőek, hogy ne lehetne őket helyrehozni és "felmelegíteni a káposztát". És úgy alakul, hogy az ex is egyedül van, a nő pedig megpróbálja újra megkörnyékezni. Őt már jól ismeri, nem venne vele zsákbamacskát, mint mondjuk egy új pasival.
A celebek közül nemrég Orosz Barbiról derült ki, hogy (valamelyik) volt párjával nekifutnak újra(ő is évek óta szingli volt), Ács Beatrix is a volt barátjával van újra(ő volt Pintér Tibor nője egy ideig, ezzel szerepelt a címlapokon), de Voksán Virág is kipróbálta már a felmelegített káposztát.
Mennyire jellemző ez a jelenség a nőknél?
Mivel mindkét exem esetén ők szakítottak velem (az egyik hűtlen volt, szerencsére pár hónapnál nem voltunk tovább együtt, szóval ez gyorsan kiderült, és utána is ilyen maradt mások mellett; a másik pedig megfutamodott a szüleimtől), és már továbbléptem, bár már 10 éve vagyok egyedülálló, önálló lettem, belőlük már nem kérek. Vagy egy hozzám illő társ, akivel jól érezzük magunkat együtt, vagy maradok egyedül.
Ismerek sikersztorit, akiknél bejött az újrakezdés, de ez az én két exemmel nem működne.
Biztosan nem, nem szakítok megalapozatlanul. Jó, nem voltam még évekig egyedül, de attól még nem hiszem, hogy a régihez mennék vissza, abban már izgalom sincsen.
Volt olyan, hogy hiányzott a szex eléggé, és akkor felhívtam egy régebbi szexpartnert, akiről tudom, hogy nem veti meg az ilyesmit :), hogy ráér-e. De ő azért volt más, mert vele nem azért hagytuk abba, mert rossz volt. Szóval százszor inkább hozzá megyek ilyen esetben, hiszen le van zsírozva, hogy csak ezt akarjuk egymástól, nem kell rosszul érezni magunkat, stb.
Biztos arra gondol hogy.... ő nem kell már senkinek és ezért vissza megy az előző partnerehez.
Sok ilyen van és azt mondjak hogy ....... ő nem olyan mint amilyennek mondta magát. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!