Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zárjam le ezt a kapcsolatot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zárjam le ezt a kapcsolatot? Ti mit tennètek?

Figyelt kérdés
Van egy sràc akivel az elején tisztáztuk, hogy csak alkalmi partnerek leszünk egymásnak. Hónapok óta összejárunk. Le akarom zárni vele, mert nem akarok többet érezni iránta. Szeretnék, de ő nem érzi bennem a pluszt. Mégis sajnálnám lezàrni mert nagyon jól elvagyok vele.

2019. okt. 1. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én estem már ilyen hibába. Nem lettem szerelmes belé, de kötődtem hozzá. És egyik napról a másikra lett egy barátnője, én meg ott álltam egy nagy kérdőjellel, hogy most ez mi, miért érzem rosszul magam? :D

Furcsa érzés.

Szerintem zárd le. Tudod te is mi lesz a vége..

2019. okt. 1. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még időben lépj, amíg nem fáj annyira!
2019. okt. 1. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lezártam, aztán egy idő múlva megkeresett és nyomta a szöveget, úgy voltam vele, miért ne lehetne egy kis élvezet? Megbeszéltük a napot, megmondta, nézzek én ki valami hotelt. 3-4 nap volt addig. Közben elfelejtett szólni, hogy tinderen jobbra vagy merre húzták vagy nem tudom honnan csapott bele Ámor nyila, mindenesetre csak abból tudtam meg, hogy nem lesz semmi, hogy még előző este se kérdezett rá, hogy na mégis hol találkozzunk? Aztán mikor aggódni kezdtem, hogy perforált a vakbele, megszánt és válaszolt, hogy így meg úgy, ja és van még valami, elkezdett ismerkedni. Hiányzik ez neked?
2019. okt. 2. 04:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Most zárd le, mert nagy sírás lesz.
2019. okt. 2. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!