Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a gondolat,végső következtetés vagy tett a szakítás után, ami leginkább megkönnyítette a lezárást?
Ha lehet, nemet, kort írjatok.
Köszi
Megkaptam a valasi papirokat 😂
Komolyan meg mikor kidobtam akkor egy akkora ko esett le rolam h ihaj. Onnantol ket hetre ra az egesz csaladban leszallt a nyugalom es hirtelen minden gyerek normalis lett.
Szoval csak ennyi
Mikor a költözés napjának éjszakáját végig aludtam 6 hónap nem alvás után.
Már tudtam, hogy jól döntöttem.
Nálam több is volt:
- Rendbejött a bőröm, hajam, körmöm. A kapcsolat alatt (főleg, amikor már megromlott) bármit kentem rá, bárhogy táplálkoztam, nem javult az állapotuk.
- Sokkal több kedvességet tükröznek rám vissza a környezetemben élő emberek, köztük a családom is.
- Nagyon sok energiám van, visszatért a kreativitásom. (A kapcsolat vége felé már orvoshoz akartam menni, annyira fáradt voltam mindig, hiába mentem korán aludni, és toltam magamba nap közben a sok koffeint.)
- A kutyám sokkal többször bújik hozzám, jobban ragaszkodik, mint a kapcsolat alatt.
- Pár hónappal a szakításunk után az öccse feleségül vette a nőjét. Mindig rosszul éreztem magam mellette, mert úgy éreztem, hogy exem családjának csak az ő kapcsolatuk a fontos, nekik próbáltak folyton nyalni, míg én le voltam ejtve. Ők haladtak, mert az öcs szorgalmas - exemről ugyanez nem mondható el, ő folyton csak a kifogásokat kereste mindenre. Viszont örülök, hogy mire ők összeházasodtak, már nem voltam érzelmileg érintett, és nem fájt megtudni a hírt. Tudom amúgy, hogy kicsinyes az irigykedés, de a helyemben mindenki huszadrangúnak érezte volna magát, annyira a piedesztálra emelték azt a lányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!