Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes bármiféle következtetést levonni már az első napon a Badoo-n?
Figyelt kérdés
Meddig éri meg próbálkozni? Alig 12 órája regisztráltam, de eddig kaptam 3 lájkot. Egyelőre nem látom őket, de estére lehet előfizetek egy hétre.
Megéri macerázni ezzel? Vagy próbáljam ki inkább a tindert? Komolyabb kapcsolatot keresek, nem alkalmit.
20F
2021. márc. 20. 14:31
1/17 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, akkor érdemes neten ismerkedni, akkor is csak talán. A lájkokat pont azért kapod, hogy fizess. :-)
2/17 A kérdező kommentje:
Nem egy szőke herceg vagyok, ráadásul alacsony. Inkább átlagosnak mondanám magam.
2021. márc. 20. 14:35
3/17 anonim válasza:
Nem érdemes, főleg nem fizetni, de a te pénzed. Ezek a lájkok sokszor csak botok, hogy pengesd nekik az aprót.
4/17 anonim válasza:
Badoo az a társkeresők legalja. Évek óta vagyok rajta előfizetőként (vettem örökös tagságot évekkel ezelőtt egy akció keretében) de egy normális beszélgetés nem alakult ki. Pedig több 100 levet szétküldtem az évek alatt
5/17 anonim válasza:
Teljesen felesleges előfizetned. A lájkok beetető lájkok, egy lány sem lesz jobban oda érted, ha előfizetsz.
6/17 A kérdező kommentje:
De akkor hol érdemes próbálkozni? Tinder? Eléggé lehangoló így, mert először vagyok fent ilyen oldalon..
2021. márc. 20. 14:56
7/17 A kérdező kommentje:
5-nem is azért akartam elofizetni, hanem azért hogy legalább lássam hogy ki az aki lajkolt egyáltalán.
2021. márc. 20. 14:57
8/17 anonim válasza:
Azt siman le lehet vonni hogy lehuzos oldal :)
Hasznalj tindert, az legalabb ingyenes
9/17 A kérdező kommentje:
És ezeken kívül van bármiféle alternatíva? Valami igényes oldal ahol egy-két fénykép feltoltese után lehet csevegni és ismerkedni?
2021. márc. 20. 15:09
10/17 anonim válasza:
En kiprobaltam kb az osszes ilyen oldalt.
Badoo, okcupid: Kamu, szenny, felesleges.
Bumble, happn: Ha nagyon jol nezel ki van eselyed de a legtöbben csak utolso opcionak hasznaljak, ghostolnak.
Tinder: a legnormalisabb, legtobbet hasznalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!