Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes bármiféle következteté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes bármiféle következtetést levonni már az első napon a Badoo-n?

Figyelt kérdés

Meddig éri meg próbálkozni? Alig 12 órája regisztráltam, de eddig kaptam 3 lájkot. Egyelőre nem látom őket, de estére lehet előfizetek egy hétre.

Megéri macerázni ezzel? Vagy próbáljam ki inkább a tindert? Komolyabb kapcsolatot keresek, nem alkalmit.

20F

2021. márc. 20. 14:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tinderrel nekem az a bajom, hogy szinte mintha csak istennők lennének fent rajta. :/ de lehet teszek egy próbát, vegulis veszíteni nem veszíthetek vele.
2021. márc. 20. 15:30
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
ami jobbra-balra huzogatáson alapul az kuka mind. Kár az időért, amit beletolsz.
2021. márc. 20. 16:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Az elsotalalkozas.hu ingyenes. Azt nem tudom, hogy milyen, de itt olvastam, hogy ingyenes és látsz mindent és mindenkit.
2021. márc. 20. 19:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Régen jó volt, még "élt" a chat.hu, msn, több ingyenes társkereső oldal is. A búrám a legnagyobb jó indulattal is csak súrolja az átlagos kategóriát, még is tudtam ismerkedni egy jó pár nővel, néhányukkal találkoztam is, igaz kapcsolat az nem lett belőle soha, de ehhez képest, ami manapság megy, sokkal jobb volt.
2021. márc. 20. 21:06
 15/17 A kérdező kommentje:

13# És vannak rajta fiatalok is? Mert első ránézésre inkább az idősebb 30+-os korosztálynak van.

14# Hát ez nem túl bíztató :/ Ez most az egyetlen reményem az ismerkedésre, ráadásul bele is éltem magam kicsit, hogy így majd hátha sikerül, de ezek szerint kevés az esély így is.

2021. márc. 20. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Nyugodtan próbáld ki, nem veszítesz semmit. Azt hiszem a Badoo n nem vész az előfizetés. Én a Tinderen is voltam, de végül a Twoo n ismertem meg a mostani barátomat, 9 hónapja....😊

Úgy hogy, hajrá🙃

2021. márc. 21. 10:16
 17/17 anonim válasza:
100%

A badoo nagyon gyenge, de nem csak a női oldalon találni giga sok kövér, igénytelen felciganyt, férfi kategóriát is atporgettem és mint az FBI most wanted😅 ráadásul nagyon lehuzos, mindenért fizetni kell.

A nem randi-app jellegű, szal "klasszikus" netes tarskeresoket se tudom sajna ajánlani, nagyon kevés felhasználó van fenn rajtuk, és ha kevesebb a hal kisebb a fogás esélye.

Bárhol keresel három dolog lebegjen a szemed előtt :

1. nem ezek a szar oldalak határozzák meg mennyit érsz

2. Ne fizess semmiért!

3. Senkinek ne fizess semmiért!

Hajrá a továbbiakban 😉

2021. ápr. 7. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!