Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg flúgos csaj vagyok?
Figyelt kérdés
19 órakor kezdtem el életemben először beszélni valakivel badoon. Azt írta, hogy gyere menjünk el most kocsikázni. Érted megyek. Mondtam neki, hogy ne hari, de nem randizom este meg éjjel, ráadásul idegenekkel nem, biztonsági okokból. Azt mondta, hogy te kicsit flúgos vagy. Szia2020. okt. 25. 00:22
1/24 anonim válasza:
Reggel eljössz velem kocsikázni?
2/24 anonim válasza:
Akkor lettél volna flúgos, ha elmész kocsikázni egy vadidegennel akivel pár órát beszéltél az interneten. Helyesen döntöttél.
F
3/24 anonim válasza:
Semmi gond nincs veled. Csak ezzel akart érzelmileg zsarolni. Még most koptasd le.
4/24 anonim válasza:
Azt kellett volna írnod, hogy rendben, de veletek megy az apukád is kocsikázni.
Nem szabad bele menni ilyesmibe, ha nem akarsz másnap fél vesével ébredni.
5/24 anonim válasza:
már az emberrabló/rapistok se a régiek
6/24 anonim válasza:
Kifogtál egy idiótát, aki besértődött, mert nem körülötte forog a világ.
Bár azért a józan észre kicsit gyúrj rá, ha tényleg ez a kérdés komolyan felmerült benned.
7/24 A kérdező kommentje:
Mert ő úgy említette ezt, mintha ez tök természetes lenne és elbizonytalanodtam, hogy tényleg én vagyok ilyen konzervatív? 😊
2020. okt. 25. 00:58
8/24 anonim válasza:
En sem megyek idegennel kocsikazni es nem szallok be mas autojaba.
9/24 anonim válasza:
Normális, amit írtál, csak nem vette be a gyomra.
#1: Ez a válasz fel lehet pontozva, de ha fordítva lennének a nemek, már rég 0% körül állna és menne a sírás, hogy mennyi nőgyűlölő van az oldalon, ugye?
10/24 anonim válasza:
Még nappal sem valószínű, hogy beszállnék egy pár órával korábban megismert ember mellé, nem hogy késő este... Ha emiatt flúgos lennék, ám legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!