Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg leteznek csunya nok vagy sem ?
1. Miért bizonyítaná be bármelyikünk neked vagy bárki másnak itt?
2. Talán több eszünk van annál, hogy képet küldözgessünk az ocsmány fejünkről, ami aztán ki tudja, hol köt ki, kik és mennyien fognak röhögni meg gúnyolódni rajta. Még fb-ra sem töltök fel, nemhogy innen bárkinek küldjek. Sőt, olyan 90+%-os sikerrel azt is elkerülöm, hogy egyáltalán készüljön rólam. Nem, nem azért, mert kamuzok, hanem mert normális ember nem örökíti meg, pláne nem mutogatja azt, ami ronda. Amikor tájképet készítesz, sem a szemétdombot fotózod. Amikor növényt vagy állatot fotózol, sem a hervadt kórót vagy az összeszakadt, girhes kutyát választod. Autóból sem a full rozsdás, itt-ott megtört, gagyi darabokat. Ilyenek. Logikus...
Attól még hogy csúnya, még nem "kétségbeesett". Nem fog az első "kedves" pasi ölébe huppanni.
(néhány pali kedvesen viselkedik, mert ugye azért cserébe alanyi jogon jár a pna... aha...)
Az írásod alapján téged messze elkerülnélek.
"De nekem meg 1 se bizonyitotta be,h ok tenyleg csunyak"
Tudod, hogy az ilyen mennyire sértő az emberi méltóságot?
Elmondom, hogy csúnya vagyok. Ebből a sok picsa miatt azt hiszik a férfiak, hogy csini picsa vagyok én is, aki nyafog, hogy ronda, csak hogy nyalják a seggét. Mikor az én tapasztalatom az, hogy tényleg ronda vagyok, de nem az a ronda, akit kinevetnek, csak az, aki láthatatlan. A saját szintemen lévőknek is láthatatlan vagyok, nekik talán még jobban - hisz egy jó pasinak alapból nem merülök fel, mint opció, akihez illenék, az bánt, mert tudja, hogy én vagyok a szintjén, és jobbat akar.
Tehát leírom az életem tapasztalatát minden társkeresési cél nélkül, és akkor jön egy minden-mindegy-csak-pina-legyen ember, aki rám ír, hogy biztos nem vagyok csúnya. És utána próbál manipulálni, hogy bizonyítsam be, hogy csúnya vagyok. Hiába vagyok csúnya, büszkeségem van, és nem fogok fotókat küldözgetni a neten pinahiányos embereknek, hogy eldöntsék, megéri-e belém törölni a gechit a keze helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!