Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg leteznek olyan lanyok akiket felszedsz a diszkobol es a diszko oldalaban vagy kocsiban esetleg agyba vihetoek aznap este?
Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 15:23
1/11 anonim válasza:
Fogadok nem vagy még 20 éves se :D
Álom álom édes álom tirilárilé! :D
2/11 anonim válasza:
Igen, léteznek ilyen lányok. Az ilyet hívják többek között egy éjszakás kalandnak.
3/11 anonim válasza:
Sajnos léteznek. Egyébként úgy 30 éve ez normális ismerkedésnek számított.
4/11 Eric Griffin válasza:
Igen, csak nem bennük kell keresni leendő gyermekeid anyját. Pontosan arra kell használni őket, amire valók.
5/11 A kérdező kommentje:
en sose keveredtem ossze ilyen lanyokkal talan mert nem voltam diszkos srac. mara meg mar kinottem belole...
2019. febr. 10. 15:30
6/11 anonim válasza:
rengeteg ilyen van, én csak kalandok miatt jártam discoba, főleg nyáron... aztán vagy összejött valami, vagy nem. de elég kicsi az esélye, hogy nem jön össze valaki, mert aki kevésbé szép, ő már szinte felajánlkozik, hogy valami kalandja legyen neki.
7/11 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, koncertes helyeken :D 30N
8/11 anonim válasza:
Életkortól és helyzettől függően kb. minden 2. lány ilyen.
9/11 anonim válasza:
Sajnos van. És látom, hogy valaki még büszke is rá.
10/11 Bummer válasza:
Anno mikor én jártam szórakozó helyekre, koncertre 17-21 éves korom között majd minden hétvégén, majdnem minden alkalommal lehetett valamire fogni nőt, ha nem is szexre. (petting, stb.)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!