Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg flúgos csaj vagyok?
Figyelt kérdés
19 órakor kezdtem el életemben először beszélni valakivel badoon. Azt írta, hogy gyere menjünk el most kocsikázni. Érted megyek. Mondtam neki, hogy ne hari, de nem randizom este meg éjjel, ráadásul idegenekkel nem, biztonsági okokból. Azt mondta, hogy te kicsit flúgos vagy. Szia2020. okt. 25. 00:22
21/24 anonim válasza:
Ezért dehogy vagy az. Valószínűleg ezzel kihúztad magad egy esetleges rossz szituációból.
22/24 anonim válasza:
“Nem szabad bele menni ilyesmibe, ha nem akarsz másnap fél vesével ébredni.” - Vagy ha egyáltalán felakarsz ébredni.
Helyesen döntöttél, ne adj ennyit arra, hogy egy idegen, akiről szinte semmit nem tudsz (+ő se rólad), mit gondol rólad néhány sor chatelés után.
23/24 anonim válasza:
Nem jött be neki, gyorsan ment írt másnak 100 ból talál majd egyet aki flúgos. Te normális voltál.
24/24 anonim válasza:
Szerintem azért mondta, hogy flúgos vagy, mert azt gondolta, ha megsért, akkor hátha elgondolkodsz azon, hogy "tényleg emiatt flúgos lennék szerinte? de hát nem akarom, hogy azt higgye... lehet, hogy túlpörgöm és neki van igaza"... szóval direkt játszmáztatásból. Te döntöttél okosan, azért vadidegen autójába beülni éjszaka nem egy életbiztosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!