Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokokkal szakítottatok már, és veletek milyen indokkal szakíthattak és mi a következtetés belőle?
Velem, mert nem válaszoltam egy üzenetére és ezér azt vágta hozzám, hogy mert biztos megcsalom.
A következtetésem szerintetek helyes?:valojában ő csalhatott meg akkor és rám vetíti ki
Mert hozzászóltam egy férfiismerősömhöz facebookon minden flörtöléstől mentes mondatot.Ebből kikövetkeztette, hogy én vagyok a világ legnagyobb ku..rvája. :D
Következtetés belőle?Többet nem áldozom az időmet, érzelmeimet olyan emberekre, akikben szemernyi bizalom sincs a másik felé, de párkapcsolat az kéne nekik.Közben meg őt üldözték a nők a munkahelyén(amit élvezett is), ezt volt olyan kedves bevallani is. :D És még voltam a megbízhatatlan...
A te eseted is hasonló.Ne bánd, hogy megszabadultál tőle.
Amiket leírtatok szakítós indokokat, mind a kérdező, mind a kommentelők részéről, elég mondvacsináltak.
Azok már inkább csak a következmények, mert korábban nem figyeltetek egymásra eléggé.
Egy párkapcsolatban oda kell figyelni a másikra, ugyanolyan érző ember ő is, mint mi magunk. Így eleve nem kellene oda jutnia, hogy ne válaszoljunk egymásnak, vagy fogdossuk a kolléganőink seggét.
Én sem figyeltem oda az exemre, ezért csalt meg engem. Megbocsájtottam neki, de később mégsem a megcsalás miatt szakítottunk, hanem mert már nem tudtunk figyelni egymásra, és nem volt teljes a szeretet.
Könnyű dolog ráfogni a szeretet hiányát valami könnyebben kimondható apróságra.
34f
A megcsalásra nincs indok.
Ha én szeretem a párom és szeretethiányos vagyok azt csak akkor tudja más potolni ha nem szeretem a párom azaz nem az ő szeretete hiányzik hanem mindegy kié.
Még nem szakítottam senkivel.
Velem ezért szakítottak:
-nem tudsz egykerekezni motorral, és az autód sem igazi pasis autó, a másiknak 8 milliós autója van bőrűléssel!
-legyünk csak barátok
Nem állt készen a kapcsolatra.
A következtetés meg annyi, hogy még egy kisfiú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!