Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Lányok! Ti milyen következtetést vonnátok le az alábbi esetből?
Még régebben láttam egy 20-as éveik elején járó párt, akik az erkélyen "dulakodtak". A hölgy azt szerette volna megtudni, hogy kivel beszélt a párja, de az eltartotta a telefonját, hogy nem mondja meg és próbálta közben elfordulva törölgetni az üzeneteket (gondolom).
Tudom, semmi közöm nincs az ilyesmihez, viszont kb. a 4-5. emelet erkélyén folyt a "harc". Nem akartam, hogy bármelyikük is leessen, gondoltam ha észrevesznek, talán bent folytatják. Esetleg ha mégis megtörténne a baj, akkor rögtön hívom a mentőket. Ezért gondoltam megvárom míg lecsillapodnak a kedélyek. A "csata" azzal végződött, hogy a srác a szemközti fához vágta a telefonját, ami a földre érkezve darabokra tört.
Ti mire következtetnétek ebből?
Ti hogyan reagálnátok hasonló helyzetben?
Elottem kiabalt mar utcan egy etnikai par veszekedve, most menjek oda hogy ne hari de kozteruleten vagytok viselkedjetek mar normalisan? Taszító visrlkedés. Szerinted mit csináltak volna? Utana meg nem tudnam miert all minden sarkon egy etnikai engem figyelve. Vagy amikor a csaj szalad harom pasi utan hogy takarodjanak a teruleterol éjszaka 2-kor. Közterület könyörgöm nem az övé.
Az ilyen helyzeteket hidd el nem csak egy ember fogja eszrevenni. Ha szolsz hogy folytassak odabent nehogy leessenek akkor azert fogsz parazni hogy vajon a pasi nem e megveri ugy a nőt hogy mento kell hozza vagy fordítva. Nem volt tettlegesseg azert hivhattad volna a mentot es a rendoroket ha a pasi mobilja valamelyik ember fejen landolt volna vagy ha verte volna egyik a masikat akkor a rendőröket is kihívhattad volna. Most azert alljon ott az ember munkabol pl elkesve mert ket felnott ember nem tudja hogy kell felnotten viselkedni? Lehet utána meg téged zaklattak volna ártatlanul.
Arra, hogy a srác egy igazi lúzer csicska!
1.: NEM, a rendes telefonomon csajozok, erre kell 2.
2.: Le kellett volna dominálnia a csajt, hogy az tudja, hol a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!