Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudjam meg hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudjam meg hogy egy csajnak van e pasija? Lányok ha megkerdezne valaki akkor hogy fogadnatok a kérdést? Milyen következtetést vonnatok le belőle?

Figyelt kérdés
Ha nincs barátja megmondjam neki hogy tetszik.

2014. ápr. 6. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen viszonyban vagyok azzal a pasival. Ha beszélő viszonyban lennék vele, akkor annyira nem lepne meg, bár biztos kíváncsivá tenne, hogy miért kérdezi (én személy szerint rá is kérdeznék), ha viszont ritkán beszélgetnénk, tényleg nagyon ritkán, akkor meg pláne fura lenne a szituáció.

Következtetést nem vonnék le csak mint ahogyan már írtam rákérdeznék, hogy miért kérdezi. Haragudni biztosan nem haragudnék, már ha nem nem a "szia cica van gazdád?" stílusban kérdezne rá.

Amúgy szerintem ne mond meg, hogy tetszik csak hívd randira.

2014. ápr. 6. 18:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Még jöhetnek válaszok
2014. ápr. 6. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!