Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj/gáz, ha egy csaj mindig szoknyában megy templomba? Milyen következtetésr vonnátok le fiúk?
Én az egyszerű paraszti józan eszemmel annyit vonok le, hogy a) nagyon hagyománytisztelő vagy b) ez neki a kényelmes.
Nem baj, egyáltalán nem gáz - sőt, nem ismerek senkit, aki egyáltalán, gyakran jár templomba.
1. pár évszázaddal ezelőtt még meg is köveztek volna, ha nem szoknyát visel.
2. templomba illik térd alá érő szoknyát felvenni ,tehát ha ennél rövidebb, az szokott közfelháborodást kelteni.
Lehet, hogy a kérdező olyan iskolába jár, ahol kötelező a templomba járás. Én is olyan suliba jártam :)
És nem baj ha szoknyát veszel fel, csak ne legyen nagyon rövid:)
Melyik templomba is jársz pontosan?
Én múltkor voltam templomba, de ott 70 év alatt én voltam az egyetlen. Inkább a te templomodba járnék ha oda miniszoknyás lányok járnak. :)
Én is szoktam járni temploba és szerintem nem gáz mindig szoknyába járni egy csajnak :)
20F
Milyen következtetést?
1. ha jó lábad van Húú ennek csajnak tök jó lábai vannak, asszem sűrűbben fogok ezután templomba járni.
2. rossz lábad van Hát jobb lenne ha nadrágot húzna vagy legalább hosszú szoknyát hogy takarja el ezeket a lábakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!