Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mit szrettek egy pasiban? Külső, belszlő egyaránt.
Ideált kérdezel, vagy az érdekel mi az aminek még lehet esélye?
Nem mindegy ám...
azt hiszem nálam ez árnyaltabb annál minthogy le lehessen írni... a külső az... olyan jó, persze, jó ha magas, meg ha szép szeme van stb, de valahogy egy pasi nekem nem egy-egy szép vonástól lesz jóképű vagy "megfelelő". képeken pl nem is jön át nekem egy férfi, ott sokkal kevesebben tetszenek. Valahogy úgy egy az egybe, viselkedéssel együtt vagy vonzódom hozzá, vagy nem.
belső... oda is lehet felsorolni temérdek tulajdonságot, legyen kedves, de ne tapadjon, független, humoros, pörgős, stb, de ezek is, mint a külsőnél, nem mutatnak semmit. Nincs kikötés hogy na, ha egy tulajdonság nincs meg benne akkor heloszia, hanem úgy... az egésznek passzolnia kell.
És tudjon szépen énekelni, mint a Józsi.
legyen magas,úgy 185cm körül,férfias,ápolt,szélesvállú,átlagos testalkatú,ne kigyúrt,ne kopasz,borostás,rövidhajú,szép mosolyojú,humoros,érdeklődő,tájékozott,angol nyelvből legyen penge,szeresse a sorozatokat,filmeket,mozizást,jó hangulatot,társaságot,olvasni,sétálni,a kutyákat,a szüleit,de legjobban engem,legyen hasonló életkörülménye mint nekem(ez elég nehéz,de csak úgy működik,ha hozzám hasonló)
ebből adódik:imádom ha hozzámér,ha megölel,megcsókol,felizgat,ahogy szeretkezik velem,ahogy rámnéz.(ez az ideálom!)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!