Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tegyük fel hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel hogy szerelmes vagy belé. Ez most fontos. Kibékülnél fenyegetésre az exeddel, ha a fő érvelése az, hogy különben keres mást?

Figyelt kérdés

1,5 hétig bizonygatta mennyire szeret.

A 2. héten pedig már csajozik és fenyegetőzik azzal, hogy lecserél.

A szex a legégetőbb kérdés neki most

Most ezt nekem meg kellene értenem?

Logikailag nézve hagyni kellene. De tegyük fel érzelmeid vannak szereted, szeretnél esélyt adni, de erre esélyt, hogy különben keres mást és már ismerkedik is??

38 éves férfi

2021. nov. 21. 17:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
neki valaozinuleg nincsenek erzelmei, csak mondja. tehat en hiaba szeretnem, ertelme nem lenne. aki ilyennel fenyegetozik, az agyilag nagyon gyerekes. keressen mast.
2021. nov. 21. 17:39
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Így próbál hatni rád, féltékennyé tenni. De egyébként mivel a logikus következő lépés az, hogy ha te nemet mondasz mást kell keressen így nem hiszem, hogy ezzel pozícióba lehet kerülni :D
2021. nov. 21. 17:42
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

Nem. A szeretet, szerelem SEMMIRE sem elég, attól nem fog működni egy kapcsolat. Ha egyoldalú, akkor pláne.

És magamat is szeretem, ezért nem nehezítem szándékosan az életemet és kínzom magamat. Gondolom, nem véletlenül szakítottál. Ha meg ő szakított, akkor maradjon is távol tőlem, mert aki szakít a problémamegoldás helyett, azzal később sem lesz jobb.

2021. nov. 21. 17:45
 4/19 A kérdező kommentje:

Akkor valószínűleg nem én látom rosszul azt hogy valóban jó döntés szakítani.

Es ha erre ki is békülnék, így ezek után nem is tudom mire fel bíznék, aki csak így lecserél.

2021. nov. 21. 17:46
 5/19 A kérdező kommentje:
2# hidd el nem féltékennyé próbált tenni. Ő valóban csajozik!
2021. nov. 21. 17:46
 6/19 A kérdező kommentje:

3#

"Nem. A szeretet, szerelem SEMMIRE sem elég, attól nem fog működni egy kapcsolat. Ha egyoldalú, akkor pláne."

Ez alatt mit értesz? Le kéne feküdnöm vele mert anélkül kevés?

2021. nov. 21. 17:47
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
6-os, miről beszélsz? :D Azt mondom, hogy nem elég az, hogy az egyik fél szereti a másikat, ha a másik egy zsaroló, lelkiterrorista pcs, akkor abból sosem lesz működőképes kapcsolat. Sőt, sokszor az sem elég, ha két fél szereti egymást. Szóval az, hogy szeretem az exemet még mindig, önmagában biztosan nem lenne elég ahhoz, hogy összejöjjek vele. Mert nem véletlenül lett vége.
2021. nov. 21. 17:50
 8/19 anonim ***** válasza:
66%

Tegnap már kiírtál egy kérdést!

Semmit sem tanultál a válaszokból!?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2021. nov. 21. 17:51
 9/19 anonim ***** válasza:
36%
Drámaszakkör. Hagyjad, majd eldönti mit akar. Ha nem téged, az se baj szerintem, a leírás alapján. Abban reménykedhetsz, hogy az érzései feléd viszik és rájön, hogy te kellessz neki. Van rá vagy 20% esély:)
2021. nov. 21. 17:52
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszi.

Akkor pont van a végén és még örülhetek is, hogy ilyentől megszabadultam akkor.

2021. nov. 21. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!