Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel hogy szerelmes vagy belé. Ez most fontos. Kibékülnél fenyegetésre az exeddel, ha a fő érvelése az, hogy különben keres mást?
1,5 hétig bizonygatta mennyire szeret.
A 2. héten pedig már csajozik és fenyegetőzik azzal, hogy lecserél.
A szex a legégetőbb kérdés neki most
Most ezt nekem meg kellene értenem?
Logikailag nézve hagyni kellene. De tegyük fel érzelmeid vannak szereted, szeretnél esélyt adni, de erre esélyt, hogy különben keres mást és már ismerkedik is??
38 éves férfi
Nem. A szeretet, szerelem SEMMIRE sem elég, attól nem fog működni egy kapcsolat. Ha egyoldalú, akkor pláne.
És magamat is szeretem, ezért nem nehezítem szándékosan az életemet és kínzom magamat. Gondolom, nem véletlenül szakítottál. Ha meg ő szakított, akkor maradjon is távol tőlem, mert aki szakít a problémamegoldás helyett, azzal később sem lesz jobb.
Akkor valószínűleg nem én látom rosszul azt hogy valóban jó döntés szakítani.
Es ha erre ki is békülnék, így ezek után nem is tudom mire fel bíznék, aki csak így lecserél.
3#
"Nem. A szeretet, szerelem SEMMIRE sem elég, attól nem fog működni egy kapcsolat. Ha egyoldalú, akkor pláne."
Ez alatt mit értesz? Le kéne feküdnöm vele mert anélkül kevés?
Tegnap már kiírtál egy kérdést!
Semmit sem tanultál a válaszokból!?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Köszi.
Akkor pont van a végén és még örülhetek is, hogy ilyentől megszabadultam akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!