Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy fiúval, akibe nem vagyok szerelmes. Vissza lehet lépni barátságba?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretett volna esélyt. Én kedvelem, nem akartam megbántani. De nem vonzó nekem. Csak barát, de túl sokat engedtem neki. Nem akarok fájdalmat okozni. Mit csináljak?2021. aug. 5. 13:23
1/10 anonim válasza:
Lépj vissza. De a barátságát valószínűleg buktad.
2/10 A kérdező kommentje:
Ettől félek
2021. aug. 5. 13:29
3/10 anonim válasza:
Adjál neki 2 hónapot, ha még mindig semmi, akkor mond meg neki, hogy részedről nem alakult ki megfelelő érzelem és nem szeretnéd folytatni.
4/10 anonim válasza:
Szerintem meg minél előbb rövidre zárni, nem hülyíteni x hónapig, amikor eleve tudja, hogy nem működik.Fél év után hogy mondja meg, hogy bocs nem vonzódom hozzád?
5/10 anonim válasza:
Áh ne adj neki annyi időt, ezt rögtön érzi az ember. Nekem is volt ilyen barátságból randizásom amit nem akartam, borzasztó gyomoridegem volt kb. végig mert nem akartam fizikailag tőle semmit, de barátként nem akartam megbántani, elveszteni. De pár hónap durci után kibékültünk barátokként, miután szakítottam vele.
6/10 anonim válasza:
Tehát semmit nem érzel iránta, de annyir gerinced nem volt, hogy megmondd neki, hogy semmi esélye nálad.
Nem, inkább hitegeted, közben meg szerencsétlen feleslegesen kapálózik.
Szakíts vele és hagyd békén utána.
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kérlelt, bűntudatom lett volna nemet mondani.
2021. aug. 5. 16:07
8/10 anonim válasza:
Helyette behülyítetted őt...
Amúgy, ha bűntudatod van nemet mondani, menjél el szakemberhez, aki segít ennek a leküzdésében, mert még jópárszor kerülsz szr helyzetbe az életben miatta.
9/10 anonim válasza:
Amúgy ha kérlel az már nagyon rossz. A többi válaszadó, aki szerint nemet kellett volna mondania és ő a hülye, hogy igent mondott csak úgy szólok, ha már kérlelte, könyörgött kb. akkor tuti párszor nemet mondott előtte a kérdező, csak nem hajlandó a srác venni a lapot. Kérdező, ne sajnáld a srácot, mert belemanipulált téged abba, hogy olyanba menj bele, amibe nem akarnál, ilyen barátot nem kár elveszíteni, de 8-assal egyet értek abban, hogyha nem tudsz nemet mondani, bele lehet ilyenbe manipulálni, akkor fogsz még döntéseket hozni a jövőben is, amiket megbánsz. Szerintem erre majd tudatosan figyelj, hogy ne csináld.
10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező! Az olyan embereket mint te, fellőném a Holdra. Hitegetsz egy embert, aki valszeg odáig volt érted végig, te pedig hiába magyarázkodsz kihasználtad az érzelmeit. Nem kell szépíteni te a legönzőbb emberek közé tartozol, de majd mástól vissza fogod ezt kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!