Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a férje / pasija másba volt szerelmes mielött összejöttek volna, habar veletek is összejöhetett volna, mert pl egy baráti körhöz tartoztatok?
Másik részről éltem át ilyet. Egy pasi akivel hosszú kapcsolatban álltam összejött később az egyik családtagommal akivel sosem kötődtek egymáshoz, sőt, nő-pasi viszonylatban kifejezetten nem voltak egymás esetei.
Viszont a nő szerencsés anyagi helyzetbe került, innentől a pasi mégis vonzónak látta.
Ez sok évvel a szakításunk után történt, egyáltalán nem zavart. De a nőrokonomat sem, aki tudta,hogy korábban egyáltalán nem jött be a pasinak.
Mára már el is váltak.
Nem tudom ez mennyire számít: osztálytársak voltunk mindhárman, egy olyan lánnyal volt együtt, akit akkoriban jó barátnőmnek tartottam (sajnos kiderült, hogy nem csak nekem, a srácnak sem volt jó barátnője). Másfél-2 évet voltak együtt, első hosszabb kapcsolat, a csaj megcsalta.
Kb 15 hónap múlva jöttünk össze, azóta is együtt vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!