Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja valaki ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja valaki ezt ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy nő akivel egy helyen dolgozunk , idővel nagyon közel kerültünk egymáshoz , többször lefeküdtünk , szerelmes volt elmondása szerint stb . Ez ment honapokig , én is megszerettem jól megvoltunk mire közölte írásban hogy visszamegy az exéhez és sajnálja . Probáltam vele személyesen beszélni de menekült inkább , ráírtam és válaszul letiltott mindenhonnan pedig napi szinten találkozunk de csak köszönünk egymásnak . Miért ilyen , miért nincs benne annyi hogy a szemembe mondja hogy ennyi volt ?

2021. júl. 11. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Van ilyen. Aki így szakít, az így szakít. Nem mer veled szembesülni. Valójában végig az exére várt és ezt nem mondta el. Ezért nem akar veled beszélni. Illetve ez ettől bonyolultabb, jó volt veled, de mikor az exe bejelentkezett felébredt benne a régi vágy, gyorsan lefeküdtek egyszer-kétszer és már vissza is ment.

Az az érdekes, hogy lehet majd később nálad is megjelenik, hogy megint feküdj le vele és legyetek szerelmesek. Akkor kell ezen gondolkodni inkább.

2021. júl. 11. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Hahaha bocs de pont ezt csinálta velem is egy férfi. Vicces de mégis rossz érzés. Én már inkább nevetek ezen és a saját nyomorúságomon.

Egyébként bennem is ezek a kérdések fogalmazódtak meg. Meg sok más is.

Ki érti ezeket 🤔🤷

2021. júl. 11. 17:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Már csak arra tudok gondolni hogy gyáva és gerinctelen az ilyen .
2021. júl. 12. 05:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Elkövetett egy csúnya hibát, de ettől még nem gerinctelen. Inkább csak éretlen, esendő, határozatlan. Félt egyedül maradni, ezért fejest ugrott egy új kapcsolatba, mielőtt lezárta volna magában a régit.

Nem szép dolog, amit tett, de inkább gyengeség van emögött, nem rosszindulat. Úgy tudsz a legkönnyebben továbblépni, ha megbocsátasz neki.

2021. júl. 15. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!