Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mitévő legyek? Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Szerelmes vagyok valakibe aki szintúgy szeret,szeretett egy darabig,nem tudom mi változott benne 1 hét alatt?

Figyelt kérdés
Én mindent megtettem a kapcsolatért,erre a semmiből csak elküld,aztán később megint megpróbáltuk újra és szintén a semmiből megint lelép minden szó nélkül,most pedig hogy csak legyünk haverok duma,oké felfogtam meg minden hogy haladjunk lassan,kezdjük újra csak lassabban,utána pedig valami haverjaival bulizik akik elküldenek szó szerint a p.csába hogy hagyjam békén a csajt holott sosem zaklattam vagy még csak hasonlót sem csináltam erre meg ezt kapom hogy fb-on még az ismerősei közül is kitöröl vagy letílt nem tudom és nagyon rossz érzés az egész így válasz nélkül mert sosem csinált ilyent korábban. Közvetlen,kedves odaadó csaj,nem tudom mi tud változni ilyen kevés idő alatt.Öngyilkosság is sokszor megfordult már a fejemben,de próbálok uralkodni magamon gyógyszerek segítségével. Normális válaszok érdekelnek,ne az hogy hagyjam a francba vagy ilyesmi,mert szeretem és kitartó vagyok mellette bármiben is.Dióhéjban ennyi.

2021. szept. 29. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd az egészet a fenébe, láthatólag semmit sem akar tőled. Elhiszem, hogy szereted. De jobban jársz, ha elengeded.
2021. szept. 29. 09:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te szeretheted és lehetsz kitartó. Semmit sem ér, ha ő nem szeret. Engedd el, hagyd békén. Ő nem akar téged.
2021. szept. 29. 09:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak hát ez nem olyan könnyen mint ahogy az ember leírja sajnos! Sosem volt ilyen,nem tudom miként lehet ilyen kis időn belül ennyit változni,pedig bármit megadnék,tennék érte de nem akarok csak úgy odaállítani hozzá ne hogy zaklatásnak vegye vagy ilyesmi,mert sosem tettem ilyent..,volt hasonló kapcsolatom,de vele sikerült 2évre rá újra összejönnöm de úgy érzem annyit időt már tudok várni,túl sokat csalódtam,meg sok volt az elutasítás is,kezdek teljesen besokalni...
2021. szept. 29. 10:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy jól működő kapcsolat ismérve a kölcsönösség, ez az alapja annak hogy hosszú és harmonikus kapcsolat legyen. Ha az egyik fél rajong a másik fél iránt akkor az teljesen egyoldalú lesz, csak időlegesen működik.

Ha a partnered nem akar téged, akkor ha megfeszülsz is nem lesz belőle kapcsolat,mert ahhoz 2 ember egységes elhatározása szükséges.

2021. szept. 29. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Valamiért meggondolta magát a lány, és már nem akar téged. Ezt el kell fogadnod.
2021. szept. 29. 10:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze én teljesen felfogom,de pont hogy ő szeretett először belém és csak utána kezdtem el én is érzéseket táplálni íránta,majd ő felőle egyszer csak a semmiből úgy abba maradt minden válasz nélkül vagy ilyesmi mint akit magyarán le sem s.zarnak minden ok nélkül. Valahogy nem tudom megérteni az egészet,pedig nem voltam erőszakos vagy ilyesmi,megértettem ha rosszabb napjai voltak,mindenkinek van,ilyenkor alig írt,de felfogtam. Csak rohadt nehezen tudom feldolgozni,legalább annyit megtehtett volna hogy a szemembe mondja és nem ilyen alpári módon küld el a "gyökér" haverjaival akik még fenyegetőznek is,nekem ez teljesen érthetetlen. Ennyit talán érdemeltem volna tőle,de úgy néz ki ennyire sem tart holott én segítettem neki újra össze szednie magát hogy legyen végre önbizalma aztán mire sokkal több lett neki már elküld ezek után. Legalább az okát írná le..
2021. szept. 29. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy el vagy keseredve. Az is érthető, hogy nem tudod még őt elengedni, fel sem fogod mi történik.

Viszont be kell látnod, hogy nem szabad olyan szekér után futni, ami nem vesz fel.

,,most pedig hogy csak legyünk haverok duma,oké felfogtam meg minden hogy haladjunk lassan" - nem. A legyünk haverok azt jelenti, hogy nem szeretne már veled kapcsolatban lenni. Nem szeret téged. Azért mondta, hogy legyetek haverok, mert azt hiszi, úgy neked könnyebb, ha nem utasít el 100%-ban. (meg lehet, hogy neki is könnyebb, mint kerek-perec kimondani, hogy nem kíván már veled semmilyen kapcsolatot sem ápolni).

Nem érdemes ezen rágódnod, mert ebből már nem lesz semmilyen kapcsolat. Ez nem lassú újrakezdés, hanem leépítés. Sajnálom.

Mennyi ideig voltatok együtt?

2021. szept. 29. 11:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom,mert rohadtul fáj,hogy hogy lehet valaki egyik másik alkalomra ennyire szívtelen és hogy legalább nem a szemembe tenné ezt meg,mikor pont én rángattam fel a nagy semmiből,miattam lett önbizalma is,most meg ő az enyémet roncsolja le. Persze próbálom belátni az egészet csak azt még ő mondta hogy az előző párjai közül ők fel sem értek hozzám aztán mégis ilyent csinál,mert most tudtam neki elég sok önbizalmat adni aztán így már könnyebben válogat,vagy talál jobbat,senkinek nem kívánok rosszat de a karma remélem rendezni fogja a számláit,mert szerintem nem ennyit érdemeltem volna,legalábbis nem ilyen formában,mert kedvesebben is közölhette volna akkor megértőbb lettem volna vele. Köszönöm az együttérzést. Egy évig,volt 1-2 kisebb megszakítás,tudom hogy nem so idő,de nekem mégis annak tűnik.
2021. szept. 29. 11:31
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Szép és férfias tulajdonság a kitartás és az állhatatosság. Mindazonáltal tudni kell határt húzni, amin felül ez már makacs értetlenségbe csap át. Lásd be, hogy nem jössz be a csajnak, és lépj tovább. Gyógyszer nélkül!
2021. szept. 30. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!