Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Szerelmes vagyok valakibe aki szintúgy szeret,szeretett egy darabig,nem tudom mi változott benne 1 hét alatt?
Egy jól működő kapcsolat ismérve a kölcsönösség, ez az alapja annak hogy hosszú és harmonikus kapcsolat legyen. Ha az egyik fél rajong a másik fél iránt akkor az teljesen egyoldalú lesz, csak időlegesen működik.
Ha a partnered nem akar téged, akkor ha megfeszülsz is nem lesz belőle kapcsolat,mert ahhoz 2 ember egységes elhatározása szükséges.
Érthető, hogy el vagy keseredve. Az is érthető, hogy nem tudod még őt elengedni, fel sem fogod mi történik.
Viszont be kell látnod, hogy nem szabad olyan szekér után futni, ami nem vesz fel.
,,most pedig hogy csak legyünk haverok duma,oké felfogtam meg minden hogy haladjunk lassan" - nem. A legyünk haverok azt jelenti, hogy nem szeretne már veled kapcsolatban lenni. Nem szeret téged. Azért mondta, hogy legyetek haverok, mert azt hiszi, úgy neked könnyebb, ha nem utasít el 100%-ban. (meg lehet, hogy neki is könnyebb, mint kerek-perec kimondani, hogy nem kíván már veled semmilyen kapcsolatot sem ápolni).
Nem érdemes ezen rágódnod, mert ebből már nem lesz semmilyen kapcsolat. Ez nem lassú újrakezdés, hanem leépítés. Sajnálom.
Mennyi ideig voltatok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!