Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy nő érdeklődése 1 hét alatt 180 fokot fordul, miután ő kezd el közeledni felém?
Sziasztok! A kérdésem egy évfolyamtársamhoz kapcsolódik az egyetemről. Amióta ismerem, soha nem is érdekelt engem. Soha nem elegyedtem vele mélyebb beszélgetésekbe, ha beszéltem is vele, akkor is csak felületes sulis témákról volt szó és mindig elég hamar elköszöntem tőle, de legtöbbször csak elmegyek mellette egy köszönés után. Valamikor november elején elkezdett közeledni felém, de úgy tökre a semmiből. Leszólított, gratulált nekem egy sikerélményemre, elkezdtünk beszélgetni, a buszmegállóba is elkísért és még le is ült mellém, amikor a buszra vártam. Tök jókat beszélgettünk és végül egy nagyon jó programot is sikerült összehoznunk. Amikor kérdeztem, hogy máskor is lenne-e kedve ismerkedni, igent mondtott rá (nyilván azért kezdhetett el közeledni felém, mert szimpatikus vagyok neki és meg akar ismerni, ezt gondolom nem ítélem meg tévesen). Ez egy hétfői napon volt. Hetekkel a közeledése előtt az egyik barátnője is bejelölt fészen és elkezdett követni instán, amin szintén meglepődtem, mert szinte semmit nem rakok ki magamról a közösségi médián, így nem is szoktak jelölgetni-követni engem vadidegenként. Aztán azon a héten csütörtökön csak addig találkoztam vele, amíg mindketten órára mentünk és elmentünk egymás mellett (külön szakirányosok vagyunk), de amint meglátott, egyből integetett és köszönt nekem, amit én is viszonoztam.
Hát a következő hét hétfőre mintha 180 fokot fordult volna az érdeklődése. Tök bunkó volt. Akkor már én kezdeményeztem, odamentem hozzá, megkérdeztem hogy mi újság vele, hogy van, blablabla, aztán egy kis beszélgetés után megkérdeztem, hogy lenne-e ismét kedve egy olyanra, mint a múlt héten. Igent mondott rá. Órán megírtuk a ZH-t, aztán hát helyet foglalt a sulink aulájában, én meg szembe leültem vele. Hát már az elején sugárzott belőle, hogy semmi kedve az egészhez. Azzal kezdte a dolgot, hogy a telefonját tapogatta (előtte héten persze nem tette egyszer sem, amikor rajtam lógott), aztán unott tekintettel nézegetett körbe. Próbáltam témát felhozni, vicceskedni, stb, egyszerűen mindent lepergetett. Megkérdeztem tőle, hogy ne menjünk-e ki sétálni, ő vállat vonogatva válaszolt, hogy neki ülni van kedve. Hát, továbbra is lepergetett mindent, amivel elő akartam állni. Megkérdeztem, hogy meghívjam-e kávéra vagy valamire, azt mondta, majd később. Aztán olykor-olykor elővette a telefonját, elrakta, újra elővette, és így tovább. Egyszercsak kérdezi, hogy "Neked nem 4-kor megy a buszod?". Én válaszolom: "Lényegtelen. Gondoltam viszonzom a múlt hetit.", Erre ő: "Hát ez gondolom nem lehet valami izgalmas számodra", én meg: "Ennél azért jobbra számítottam". Aztán hebeg-habog, hogy ő 5-ig ér rá, mert fél 6-kor néptáncpróbája van, és hogy ő addig zenét tervezett hallgatni, meg hogy ő direkt ezért hozta el magával a fejhallgatóját, meg ilyenek. De amikor megkérdeztem, hogy zavarom-e, arra csak azt mondta hogy nem. Aztán már eljutottunk odáig, hogy én már azt se tudom, mit mondjak, ülünk egymással szemben, ő meg a telefonját taperolja. Végül felálltam, mondtam hogy én mentem, és ott hagytam. Előtte kétszer álltam már fel, gondolva, hogy "na szia", de végül harmadszorra hagytam ott. Ez körülbelül másfél óra alatt zajlott le, szóval még így is túl türelmes voltam hozzá. A karácsony előtti napokban kerestem őt írásban, mert megígértem egy ismerősének korábban, hogy korrepetálni fogom, és hát postáskodott neki. Megpróbáltam vele úgy is beszélgetést kezdeményezni, de szóba se áll velem.
A családi-baráti körömből mindenki azt mondta, hogy lehet, hogy csak rossz napja volt és hogy ha ennyire oda volt értem, akkor ez 1 hét alatt nem változhatott. Szerintük egy nő csak azzal kedveskedik ennyit, aki tényleg nagyon bejön neki és meg szeretne vele ismerkedni, és én sem gondolom, hogy csak úgy ok nélkül kezdett el rajtam lógni. Két csalódáson biztos, hogy túl van már, és amire gondolok, hogy lehet, hogy ezek megismétlődésétől ijedt meg és kezdte tartani a távolságot. Nem igazán tudom, hogy mit gondoljak. Mindenesetre, én inkább azt feltételezem, hogy tényleg meggondolta magát és lapozok a dolgon. Fogok majd még vele találkozni vele úgyis személyesen, aztán majd kiderül minden. Amúgy is beszélgetek rajta kívül 3 másikkal.
Szerintetek én szúrhattam el valamit? Csakmert én nem gondolom, hogy én rontottam el a dolgot, de egy kívülálló erre jobb választ tud adni. Értelmes válaszokat szeretnék.
Úgy értettem, hogy rajta kívül 3 másikkal, amiben ő nincs benne. Tudom a nevét azoknak, akikkel beszélek. Ővele meg nem akarom erőltetni a dolgokat addig, amíg ő nem tesz semmit. Nem akarok megalázkodni neki.
Röviden, igen van.
Nők ilyenek. Velem is volt már hasonló. Volt egy csaj egy házibuliban, kb. 2 szót váltottam vele, elköszönéskor meg azt mondta "remélem még találkozunk", én az ilyeneket észre se veszem, mert elég jó csaj volt én meg ronda, de pont ott volt egy másik lány, aki szerint ez "hoppá-hoppá" volt. Rá pár napra rászántam magam és bejelöltem Facebookon (sok éve volt, akkor még Facebook volt a stíl...) és a csaj egyből magától írt (soha előtte és utána se volt ilyen egy nőtől se). Meghívott a szülinapi bulijára 2 hétre rá. Majd ott le se szart és nagy ívben került, ha megpróbáltam szóba elegyedni vele, akkor 10 másodpercet tudott egyhelyben állni és már ment is tovább. Akkoriban még hittem a mesékben, de azóta már nem egyszer megtanultam, ha szarul nézel ki, max csak te képzeled be, hogy egy nőnek tetszel, akármit is csinál vagy mond. Nők ilyenek. Szórakoznak. Nyilván ugyanez egy jóképű srác esetében pont azt jelentette volna amit, de esetemben ez az ellenkezőjét jelentette és az élet bizonyította is :).
Valaki tuti törtent ami miatt megvaltozott.
Lehet szar napja volt, lehet jött valaki nálad jobb, lehet rájött hogy masokkal is ismerkedsz és ezért azt gondolja nem elég jó, stb.
A legkorrektebb ha érdekel hogy mi van vele, hogy rákérdezel hogy megbántottad-e. Mar csak kíváncsiságból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!