Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tegyük fel hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel hogy szerelmes vagy belé. Ez most fontos. Kibékülnél fenyegetésre az exeddel, ha a fő érvelése az, hogy különben keres mást?

Figyelt kérdés

1,5 hétig bizonygatta mennyire szeret.

A 2. héten pedig már csajozik és fenyegetőzik azzal, hogy lecserél.

A szex a legégetőbb kérdés neki most

Most ezt nekem meg kellene értenem?

Logikailag nézve hagyni kellene. De tegyük fel érzelmeid vannak szereted, szeretnél esélyt adni, de erre esélyt, hogy különben keres mást és már ismerkedik is??

38 éves férfi

2021. nov. 21. 17:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Te vagy az a “2 pasis nő” aki naponta írja ki az idióta kérdéseit?
2021. nov. 21. 17:57
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem én írtam ki kérdést.

Ha utólag jön vki ilyenre rá, az már késő. Nálam visszaút nincs. Vagy kapcsolatban van tisztában vki önmagával, akkor rendben, de aki kapcsolat nélkül máshogy látja magát az nagyon nincs rendben.

2021. nov. 21. 17:57
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Tulajdonképpen egy kínlódásos csikicsuki biztos hogy nem tesz jót, főleg ha nem bírod az ilyen játékot. Ez évekig elhúzható. Ha meg elhagyással és megcsalással fenyeget mellé, akkor meg pláne örülj, hogy nem kell egy idiótával együtt lenned.
2021. nov. 21. 17:58
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy is :D Nem vagyok teljesen őrült. Viccnek is rossz.
2021. nov. 21. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

#11 Ő az csak most odaírta, hogy ő egy 38 éves férfi!

Már mindenki tudja az egész sztorit!

Az exnek nem lehet új nője, de neki lehet új pasija! Ezen vergődik már vagy 1-2 hete!

2021. nov. 21. 18:01
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

#11 és #15

Naná, hogy ő az! :) Túl ismerős a sztori és az íráskép. De úgyis letagadja és jól lepontoz minket (ha jól emlékszem, a másik kérdéseknél 55% az értékelési százaléka, itt is a #11-es már meg is kapta)! :D

2021. nov. 21. 18:33
 17/19 anonim ***** válasza:
71%

*.*

Nekem az ex azt jelenti, felőlem abba dugja, akibe akarja, csak engem kerüljön. Nem fenyegetés, hogy mással fog szexelni, hanem TÉNY, mivel velem nyilván nem fog, cölibatust meg nem fogad.

Ha neked ez fenyegetés, a pasi egyet füttyent, és pattansz is farkára, akkor ő nem az exed.

Okos nő ezt úgy csinálja, hogy tudja, hogy mit akar. Pasit kidobja, törli a számát, tiltja mindenhol, koronát igazít, és megy tovább. Az én exem legfeljebb legfeljebb a kispárnába suttoghatja, ha hiányol, mert elérhetetlen vagyok számára. Így is, meg úgy is. Aki nagyon akar, így is tudja bizonygatni, hogy szeret. Mondjuk csokrot küld. Vagy minden héten dalt küld a rádiós kívánságműsorban.

De hogy fenyegetőzik... kérlek... Nekem ugyan nem fog, ebben biztos lehetsz!

Ha neked ez bejön... az meg téged minősít.

2021. nov. 21. 18:56
 18/19 anonim ***** válasza:
4%

#17 "Pasit kidobja, törli a számát, tiltja mindenhol, koronát igazít, és megy tovább."

De nagy szöveg! Főleg a "koronát igazít"! Még a kekszet is kiköptem amit éppen eszek! :)

Ezt én is így fogom csinálni!

2021. nov. 21. 19:05
 19/19 anonim ***** válasza:
ÚGysem fogsz szakítani vele, mert már féléve itt rinyálsz.
2021. nov. 23. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!