Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem mert már nem szerelmes belém de mégis fájni fog neki ha mással leszek?
Figyelt kérdés
A párom szakított velem azzal az indokkal, hogy szeret de már nem szerelemmel. De mikor feljött témába azt mondta fájni fog neki ha később mással leszek.
Csak szerintem nem függ össze a kettő?
Ráadásul facebookról se hajlandó letörölni mert “nincs szíve” jól esik neki, hogy úgy ott vagyok ismerősnek.
2021. okt. 29. 11:06
1/11 anonim válasza:
Talomban tart.
Valószínűleg hülyének is néz.
2/11 anonim válasza:
Hülye szöveg, az exednek csak az egóját sérti, mert már nem fogsz érte rajongani.
3/11 anonim válasza:
Miért érdekel téged az exed érzelmi állapota? Kidobott, mint a macskát...
Innentől kezdve nincs értelme rajta és az érzelmein pörögni. Foglalkozz magaddal, gyógyulj, érezd jól magad, keress magadnak mindenféle elfoglaltságot és lépj tovább.
4/11 anonim válasza:
Az egója sérül, ha találsz magadnak valaki mást. Ez nem szerelem, ez csak sértett önérzet. Ne törődj vele.
5/11 A kérdező kommentje:
Valószínüleg igazatok van de azt is hozzátette, hogy valahol meg örülni fog ha találok olyat aki megbecsül majd mert tudja, hogy ő nem tette.
2021. okt. 29. 11:47
6/11 anonim válasza:
Nem szeret. Minden pasi haremet akar, emiatt fájna neki ha más dugna, ettől függetlenül van ott valaki más már a képben, akit szeret.
7/11 A kérdező kommentje:
Hát eléggé igaz..
2021. okt. 29. 13:00
8/11 anonim válasza:
Kerüld el nagy ívben, és törlöld facebookon. Szándékosan tart kétségek közt, és nincs gerince megmondani a frankót, hátha egyszer még kéznél leszel.
9/11 A kérdező kommentje:
Le töröltem az ismerőseim közül
2021. nov. 1. 10:13
10/11 anonim válasza:
Kevés. Tiltsd le! Nem az a lényeg, hogy ne lásd, a lényeg az, hogy ne tudjon neked írni. Ha csak törlöd, akkor rád tud írni. Ha megteszi, minden sebet felszakít, ami már elkezdett gyógyulni és kezdődik minden elölről. Ha nem ír rád, akkor is reménykedni fogsz, hogy hátha ír. Amíg én minden üzenetnél összerezzentem reménykedve, hátha Ő ír, addig nem tudtam meggyógyulni. Amint tiltottam, újra tudtam aludni. Addig képes voltam hajnalban felébredve azon filózni, hogy vajon írt-e és addig nem tudtam elaludni, míg meg nem néztem, utána meg a szomorúság...Amióta tiltottam és tudom, hogy nem írhat, azóta jobban vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!