Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik még mindig néha amikor nem is vagyok
belé szerelmes?
Figyelt kérdés
3 évig voltunk együtt, fél éve szakítottunk. Első kapcsolatunk volt. Sosem volt nagyon nagy a szerelem részemről de valamiért mindig ragaszkodtam hozzá. Sok szempontból tökéletes számomra ezért nem értem teljesen miért nem volt szerelem. Az utolsó egy évben nem is igazán veszekedtünk már, nyugalom volt de valamiért egyre unalmasabb lett a kapcsolat. Az én hibámból szakítottunk, sokáig beszéltünk de azóta le is tiltott. De valamiért néha rámjön a kényszer hogy látnom kell. Lehet csak a reakciójára vagyok kíváncsi vagy hogy hogy van? Vagy lehet a "mi lett volna ha" dolgozik bennem. Pedig racionális pillanataimban nem tudom elképzelni vele az életem. Ha elképzelem mással az viszont fáj néha, igaz néha békésen elfogadom mert jót akarok neki.
Az egésznek olyan semmilyen érzése van. Ami lehet jobb mintha nagyon fájna de értetlenül állok előtte. Azt is hozzáteszem hogy sosem tudtam egyenrangú félnek látni valamiért sajnos. Másnak is van ilyen élménye? Nem tudom volt-e értelme ezt leírni de azért kiírtam magam a világba.
Eddig élvezted, hogy ő jobban oda van érted és ott volt biztos pontként. Most meg az önérzetedet piszkálja, hogy adott esetben továbblépett. Tedd te is ezt, ne akard nézegetni, ne is gondolj rá, foglald el magad mással.
2021. nov. 8. 17:54
2/11 A kérdező kommentje:
Nehéz elfogadnom hogy ennyire önző lennék de lehet benne némi igazság sajnos. Azt is érzem hogy tudnom kell hányadán állunk, idegenként tekint-e rám vagy utál-e. 3 évig sülve-főve együtt voltunk és kínoz a kíváncsiság hogy milyen az élete most. Hónapok óta letiltott már egyébként.
2021. nov. 8. 18:07
3/11 anonim válasza:
Lépkedni kell tovább. Én senkit nem tiltok sose:)
2021. nov. 8. 18:10
4/11 anonim válasza:
Nem vagy önző, így működik az egónk. Hidd el, hogy okkal tiltott le és valszeg ha nem is utál nehéz neki. Annak mindig nehezebb, aki érzelmileg jobban bevonódott. Ne nehezítsd meg neki még jobban, várjál még. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de nyilván azért vagy letiltva mert nem akar veled kapcsolatba kerülni. Hagyd, hogy leülepedjenek a dolgok, ne az ő életével foglalkozz.
2021. nov. 8. 18:13
5/11 anonim válasza:
Attól, hogy nem vagy belé szerelmes és soha nem is voltál igazán, még kötődhetsz hozzá és így normális, hogy hiányzik. De szerintem is benne van az is, hogy nem csak kimondottan ő hiányzik, hanem a figyelme, a szeretete, hogy mindig ott volt neked stb.
Azért tiltott le, mert próbált tovább lépni. Nem írtad, hogy mi miatt szakítottatok, csak azt, hogy a te hibádból, de ha semmi komoly, nem hinném, hogy utálna. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy rá, de hagyd békén inkább.
2021. nov. 8. 18:27
6/11 anonim válasza:
Szeretet, megszokás..
Ha találsz mást nem fogsz már rá így gondolni, csak egy szép emlék marad.
2021. nov. 8. 18:31
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Egyébként mindig arra is vigyáztam hogy ne törjem össze mégjobban a szívét. A szakítás után még hónapokig beszéltünk, sokszor szinte olyan volt mintha járnánk és találkoztunk is. Úgy éreztem könnyen újrakezdhettük volna olyankor ha kezdeményezek. Le is feküdtünk ami viszont hiba volt mert ő elég érzékeny lélek. De mivel nem vagyok biztos az érzéseimben és nem akartam megint összetörni a szívét ezért inkább hagytam. Nem akartam hogy csak szenvedés legyen belőle.
2021. nov. 8. 19:01
8/11 anonim válasza:
Akkor ezért tiltott le, pontosan tudta, hogy amíg tartjátok a kapcsolatot, nem fog tudni tovább lépni. Ez nem jelenti, hogy utálna, csak veled nem működött és szeretne olyannal lenni, aki valóban szereti őt.
2021. nov. 8. 19:04
9/11 anonim válasza:
Szerintem meg hagyd békén.Tovább fog lépni és remélem talál olyan párt aki szereti.Vagy már talált is.És te is találj olyan párt akit szeretsz.
2021. nov. 8. 19:43
10/11 A kérdező kommentje:
Békén van hagyva, ha akarom ha nem. Mivel le vagyok tiltva mindenhol ezért a legtöbb amit tehetnék hogy elmegyek a lakásához és várok amíg ki nem jön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!