Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás feldolgozására van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás feldolgozására van valami tippetek a sablon dolgok helyett?

Figyelt kérdés

Mert jelenleg a munkámat sem bírom ellátni, és utcára menni sem. Valahogy mintha nem lenne erőm, elszállt volna belőlem.

Nem vagyok egy gyenge nő de most mégis így èrzem magam.

2024. jan. 22. 13:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Nem akarok még mèllyebbre süllyed ni józan maradok.
2024. jan. 23. 12:40
 52/62 anonim ***** válasza:
Maradj józan, kérdező, ez a legfontosabb. Aztán háziorvostól beutaló az ideggyógyászatra, betegállomány, pihenés, cucc fele értéke vissza. Anyukád, ha jólesne vele beszélni és meghallgat.
2024. jan. 23. 13:28
 53/62 A kérdező kommentje:

52 Egyáltalán nem mehetek betegre, mert akkor nem elèg a pénzem. Sajnos egyenlőre ez van.De már arra is gondolok ha ujra dolgozom majd eltereli jobban az agyam.

Az exem semmilyen módon nem áll szóba velem ( telefon, messenger stb) az egyik volt szomszéd mondta ott van a nő vele a lakásban.

2024. jan. 23. 13:33
 54/62 anonim ***** válasza:

A pénzed ott van a közös lakásban! Miért hagynád ott?

Ami jár, az jár.

2024. jan. 23. 14:05
 55/62 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy nem mondtál el nekünk mindent. Mitől félsz? Miért nem mész a saját otthagyott értékeid után?

"Az exem semmilyen módon nem áll szóba velem"

Kénytelen lesz, nem veheti el az oda betett pénzedet, ha a cucc nála maradt.

2024. jan. 23. 14:08
 56/62 A kérdező kommentje:
55-56 Közös minden, de hogyan bizonyítom? Tényleg nem áll szóba velem, se telefon se messenger. Odamenni a nő miatt nem szeretnèk, meg nem hiányzik a balhé. De elmondtam mindent, ez az albérlet a csupasz falak voltak mindent együtt vettünk oda, minden gèpet bútort stb.
2024. jan. 23. 14:58
 57/62 anonim ***** válasza:
0%
Hat ha nincs róla számlád akkor sehogy, bár ha ilyen aprópénzért sírsz akkor ott tényleg nagy lehet a baj.
2024. jan. 23. 15:06
 58/62 anonim ***** válasza:

"Odamenni a nő miatt nem szeretnèk, meg nem hiányzik a balhé."

A nő egy ugyanolyan nő, mint te. Lehet, hogy most ő is be van ijedve. Miféle balhé lehetne? Bántottál valakit?

Ami a tied, az a tied. Ne hagyd magad!! Főleg most, amikor minden fillérre szükséged van. Amit beletettél (anyagilag), azt most vedd vissza.

A "NŐ!!!" - ki ő?? is kénytelen lesz elfogadni, hogy visszakéred, ami a tied!!

2024. jan. 23. 15:07
 59/62 A kérdező kommentje:

58 Ez összeszàmolva nagyon nem aprópénz. Megdolgoztam én azért, nem kaptam ingyen!

59 Nem akarok balhèt csak ez az oka. Semmi más.

2024. jan. 23. 15:59
 60/62 anonim ***** válasza:

Jah képzeld már el, oda megy egy random nő, bekopog, majd el kezd ordibálni, hogy az az én asztalom!!!, hát igen, valószínű nem néznék százasnak.

Felejtsd el tesó, tanuló pénz lesz az. Soha nem fogod vissza szerezni. Nincs rá bizonyítékod, hogy a tied volt, ő meg nem fogja oda adni láthatóan. Bár igazából én azt se értem miért vettél egyáltalán a pasid házába bútorokat gépeket stb, de hát majd legközelebb megtanuld h ne tedd.

2024. jan. 23. 17:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!