Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás feldolgozására van valami tippetek a sablon dolgok helyett?
Mert jelenleg a munkámat sem bírom ellátni, és utcára menni sem. Valahogy mintha nem lenne erőm, elszállt volna belőlem.
Nem vagyok egy gyenge nő de most mégis így èrzem magam.
43 Elköltözhetnek ez egy albérlet , annyi, hogy bútorozatlan és gépesítetlen volt , mindent mi vettünk meg bele.
44 Nem bírom az alkoholt.
Amíg otthon vagy látogasd meg anyukádat. Beszélgess vele egy nagyot, sírj neki nyugodtan.
Én messze nem voltam ilyen nehéz helyzetben mint Te, mi rendesen együtt sem laktunk, azaz volt hogy szuleimnel voltam pár napot aztán megint nála.
Mikor szakított, annyit bőgtem, hajtottam ugyanazt anyunak hogy már szerintem totál elege volt😅
Aztán mérséklődött valamicskét, de még akkor is többször elkopott q sírás egy nap. Szerencsére épp nem dolgoztunk akkor a munkahelyemen 2 hétig, nagyon jól jött. Aztan mikor eljott egy-két nap hogy nem sírtam annyit, már sorozatoztam, de egy elég komoly résznél azt hittem ott azonnal meghalt, úgy felzaklatott, alig kaptam levegőt és akkor szaladtam a nagymamámhoz és neki sírtam ki magam. Ez hiányzott. Utána lassacskán meggyógyultam.
Lehet neked is beszélned kellene egy rokonoknak, aki csak azt nézi higy neked mi a jó és őszintén .
Remélem minden jóra fordul.
A cuccokat még én sem hagynám annyiba. Egy próbát megér hogy szeretnéd ha figyelembe venné higy anyagilag te is beleszálltál pár dologba
Ha bolond és esélytelen, akkor talán tényleg hadd a fenébe, de nem veszitesz semmit.
A háziorvos nyugtatót akart irni fel…
Mindenhova időpont, várólista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!