Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás feldolgozására van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás feldolgozására van valami tippetek a sablon dolgok helyett?

Figyelt kérdés

Mert jelenleg a munkámat sem bírom ellátni, és utcára menni sem. Valahogy mintha nem lenne erőm, elszállt volna belőlem.

Nem vagyok egy gyenge nő de most mégis így èrzem magam.

2024. jan. 22. 13:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
34%
36 - de ez a lgfontosabb. Nem megy betegállományba, hogy spóroljon. Később is hiányozni fog neki ez az érték. Most van itt az ideje, hogy rendezzék az anyagiakat. Nincs mire várni.
2024. jan. 22. 14:45
 42/62 anonim ***** válasza:
40 - neked nem kell most, Ok
2024. jan. 22. 14:47
 43/62 anonim ***** válasza:
53%
41 én veled egyetértek, azzal az idiótával nem értek egyet aki azt nyomatja hogy nem kell a cucc soha és mondjon le róla, és mindenbe beleköt csak hogy neki legyen igaza. Igen, kell a cucc, amint a kérdező képes ezt lekommunikálni, akkor kerítsen rá sort, nyilván ehhez kell egy alap összeszedettség amit meg kell várni. Ami talán jó hogy nem várható hogy elköltöznek aztán elérhetőség se lesz, bár ki tudja.
2024. jan. 22. 15:05
 44/62 anonim ***** válasza:
0%
Alkohol pont erre való.
2024. jan. 22. 15:49
 45/62 A kérdező kommentje:

43 Elköltözhetnek ez egy albérlet , annyi, hogy bútorozatlan és gépesítetlen volt , mindent mi vettünk meg bele.

44 Nem bírom az alkoholt.

2024. jan. 22. 16:32
 46/62 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Rettenetes, amin most keresztül mész, nálam sokkal csekélyebb dolgok történtek, de az is padlóra tudott tenni. Javaslom, hogy szedj jó nagy dózis B-komplexet, az jót tesz az idegeknek, nyugtató. Orbáncfű és ginko biloba pedig antidepresszáns hatásúak. Nekem ezek beváltak. Nyilván nem azonnal, de néhány nap alatt jobb lett. A youtube tele van olyan vezetett meditációval, amik segítenek a szakítást feldolgozni, azzal is érdemes lehet próbálkozni. Dolgozni meg minél előbb menj vissza, mert az egyedüllét nagyon rosszul hat ilyenkor. Kívánom neked a legjobbakat!
2024. jan. 22. 16:56
 47/62 A kérdező kommentje:
46 Azèrt nem mentem dolgozni mert random időpontokban elkap a sírás és nem bírom. Próbálom megerősíteni magam mire mennem kell.
2024. jan. 22. 17:49
 48/62 anonim ***** válasza:

Amíg otthon vagy látogasd meg anyukádat. Beszélgess vele egy nagyot, sírj neki nyugodtan.

Én messze nem voltam ilyen nehéz helyzetben mint Te, mi rendesen együtt sem laktunk, azaz volt hogy szuleimnel voltam pár napot aztán megint nála.

Mikor szakított, annyit bőgtem, hajtottam ugyanazt anyunak hogy már szerintem totál elege volt😅

Aztán mérséklődött valamicskét, de még akkor is többször elkopott q sírás egy nap. Szerencsére épp nem dolgoztunk akkor a munkahelyemen 2 hétig, nagyon jól jött. Aztan mikor eljott egy-két nap hogy nem sírtam annyit, már sorozatoztam, de egy elég komoly résznél azt hittem ott azonnal meghalt, úgy felzaklatott, alig kaptam levegőt és akkor szaladtam a nagymamámhoz és neki sírtam ki magam. Ez hiányzott. Utána lassacskán meggyógyultam.

Lehet neked is beszélned kellene egy rokonoknak, aki csak azt nézi higy neked mi a jó és őszintén .

Remélem minden jóra fordul.

A cuccokat még én sem hagynám annyiba. Egy próbát megér hogy szeretnéd ha figyelembe venné higy anyagilag te is beleszálltál pár dologba

Ha bolond és esélytelen, akkor talán tényleg hadd a fenébe, de nem veszitesz semmit.

2024. jan. 22. 21:17
 49/62 A kérdező kommentje:

A háziorvos nyugtatót akart irni fel…

Mindenhova időpont, várólista

2024. jan. 23. 10:55
 50/62 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem bírod az alkoholt az pont csak jó ilyen szempontból, főleg ha nyugtatóval együtt tolod.
2024. jan. 23. 12:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!