Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás feldolgozására van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás feldolgozására van valami tippetek a sablon dolgok helyett?

Figyelt kérdés

Mert jelenleg a munkámat sem bírom ellátni, és utcára menni sem. Valahogy mintha nem lenne erőm, elszállt volna belőlem.

Nem vagyok egy gyenge nő de most mégis így èrzem magam.

2024. jan. 22. 13:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen nincs, ami a tiéd, azt hozd el!
2024. jan. 22. 14:13
 22/62 anonim ***** válasza:
50%
Menj el a háziorvoshoz, és mondd el, hogy kivagy idegileg és nem tudsz dolgozni, betegállományt kérsz és segítséget.
2024. jan. 22. 14:15
 23/62 A kérdező kommentje:

21 Nem mehetek már be a lakàsba így ahogy ott van az új nő.

plusz mindent közösen vettünk így hogy hozzam el? Veszett dolog, pedig benne a pénzem nem kevès.

2024. jan. 22. 14:16
 24/62 A kérdező kommentje:
22 Kaptam egy hét szabit nem akarok táppènzt mert az kevesebb jövedelem és így mindent kell vennem újra ami szükséges.
2024. jan. 22. 14:17
 25/62 anonim ***** válasza:
77%

Beszéljétek meg mi kié és mi mennyi. Már hogyne mehetnél be a saját cuccaidért vagy pénzért, ahogy megállapodtok?

Tartalékold a szabidat. Amikor beteg vagy, menj betegállományba.

2024. jan. 22. 14:20
 26/62 A kérdező kommentje:

25 Anyagilag nem fèr bele most a betegàllomàny. Egyedül nemtudok másképp mindent àllni és ujra megvenni.

Hogy hozzak el bármit erőszakkal? És mint mondtam minden közös volt …. Egy fél mosógép meg egy fél kanapé meg stb így nem jutok semmire. Ha nem adja ide nemtudok mit lèpni.

2024. jan. 22. 14:23
 27/62 anonim ***** válasza:
57%
Hagyd inkább, majd lassanként lesz mindened. Ne steresszeld magad ezzel, csak rosszabb lenne, ha most odamennél. Semmi mással ne törődj, csak saját magaddal. Munkahelyen esetleg van valaki, aki bizalmasod, akinek elmondhatnád, hogy miben vagy most?
2024. jan. 22. 14:26
 28/62 anonim ***** válasza:
68%

"Egy fél mosógép meg egy fél kanapé meg stb így nem jutok semmire. Ha nem adja ide nemtudok mit lèpni."

Ő is tudja, hogy a fele a tied. Számoljatok, és adja neked vissza a felét. Ne hagyd magad!!

2024. jan. 22. 14:31
 29/62 A kérdező kommentje:
27 Elmondtam a főnökömnek azért adott egy hét szabit de mást nemtud.
2024. jan. 22. 14:32
 30/62 A kérdező kommentje:
28 Mit tudok tenni? Erőszakkal nem megyek semmire kétszer akkora mint én meg ott a nője is.
2024. jan. 22. 14:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!