Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás feldolgozására van valami tippetek a sablon dolgok helyett?
Figyelt kérdés
Mert jelenleg a munkámat sem bírom ellátni, és utcára menni sem. Valahogy mintha nem lenne erőm, elszállt volna belőlem.
Nem vagyok egy gyenge nő de most mégis így èrzem magam.
2024. jan. 22. 13:14
31/62 anonim válasza:
Nem kell most elhozni mindent, az ráér később, csak ne mondj neki ilyeneket hogy az legyen az övé. Bármikor szóba kerül utalj rá hogy ott még neked van vagyonod, majd ha jobban leszel visszatérsz erre is. Ami vészhelyzetben motiválhat: Hogy megmutatod neki hogy mit veszített és hogy hülye volt. Ezzel ha megerősödsz, a végén már nem is fog érdekelni az exed még ha tényleg vissza is akarna jönni ha látja hogy jó parti lettél, de így elkezdhetsz hajtani felfelé, a dühben több az energia mint a letargiában.
32/62 A kérdező kommentje:
31 Nem kerül szóba mert nem is beszélünk azóta konkrètan.
2024. jan. 22. 14:35
33/62 anonim válasza:
Nem, kérdező, hagyd ezt most, neked ehhez most nem lesz erőt. A fene egye meg a cuccokat, ha ennyire smucig szemét, vigye! TE most saját magadat tedd rendbe először. Nagyon nagy trauma ért, teljesen normális, hogy padlón vagy!
34/62 anonim válasza:
31 - beszélnetek kell az ott hagyott vagyonodról.
Félsz tőle vagy a nőtől? Jó, ha a nő is tudja, hogy mi van és mire számíthat - a te cuccaiddal villog a férfi, és lehet, hogy majd az övét is elveszi.
35/62 anonim válasza:
Jobb is, majd ha lesz energiád fogalmazz neki egy levelet amiben leírod hogy mibe mennyit tettél bele nagyjából, hogy ne higyje azt hogy hawai van. Majd ha már összeállt benned a kép hogy mennyi az annyi.
36/62 anonim válasza:
35- ha a pasi nem akarja visszaadni, beengedni a lakásba, úgyse tud mit csinálni. Nem ez a legfontosabb most.
37/62 A kérdező kommentje:
34 A kapcsolatàba egyàltalàn nem akarok beleszólni. Ignoràlom.
A cuccok egy része jó lenne de ha nemet mond mit teszek? Semmi értelme balhèzni
2024. jan. 22. 14:42
38/62 anonim válasza:
34 vagyok, az utolsót a kérdezőnek írtam, nem 31-nek.
39/62 anonim válasza:
Nem mondhat nemet. Ami jár az jár. Ne hagyd magad!!
40/62 anonim válasza:
Nem tudom ennél egyértelműbben írni hogy NEM MOST kell a cuccokkal foglalkozni hanem majd később, de hülye aki teljesen lemond róla. Meg az is kissé csökkentértelmű aki folyton kiforgatja amit írtam. NEM MOST kell a cucc, oké? Essen már le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!