Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sablon “szeretem a tanárom” téma, de kérlek olvasd végig.?
Figyelt kérdés
Igen tudom sok ilyen tema van, de nalam az a helyzet hogy kegyetlenul tetszik egy tanarom. a vicces az egeszben hogy meg csak nem is nez ki jol, es azt se tudom miert de egyszeruen nagyon elenk erzelmeim vannak fele. eltelt az egesz nyar es azthittem hogy elfelejtem, de itt van 3 napra a suli es nagyon stresszelek hogy mit fog kivaltani belolem. foleg h odaig fajult a dolog hogy teljesen elzarkoztam mindenkitol es iszonyuan faj hogy ez van. 20 ev van koztunk, kapcsolata is van, es persze tudom hogy eselytelen a dolog, pont ezert szeretnem kitorolni teljesen a fejembol, de nehez mert tovabbra is tanitani fog, viszont felek h sejt valamit. mit csinaljak?2023. aug. 30. 01:02
1/3 anonim válasza:
Végigolvastam. Most boldog vagy?
Najo figyelj, rövid leszek, mert almos vagyok. Mindent leírtál, csak azt nem h te hány éves vagy. Gimibe anno jött egy fiatal pályakezdő tanár csaj, aki törit tanított nekem 7 ev volt köztünk azthiszem mi lefekudtunk de én nem voltam szerelmes bele :P nem vagy könnyű helyzetben viszont el kell ot felejtened ha nem akarsz rosszat neki mert mindenki csak elítélné a tanarod a szuleid is, aki nincs ebben benne az nem érti meg, vagy nagyon jól titkolja tok el a taktikát úgy szervezetek meg h veletlen se bukkatok le rengeteg ilyen kapcsolat van csak ez is tabu szóval nem te vagy az egyedüli :P
2/3 anonim válasza:
Addig fog maradni ez a plátói dolog, amíg nem találsz valaki elérhetőt a saját környezetedben. Próbálj nyitni kicsit a korosztályod felé, és amint lesz értelmes jelölt, hidd el, te se fogod érteni, hogy mit ettél a tanáron.
3/3 anonim válasza:
Addig marad a plátói dolog, amíg élteted. Nehéz, de ha folyamat rá gondolsz és nem engeded el, akkor örökké fog tartani. Nyilván esélytelen, ezt kell tudatosítani magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!